Happy Weekend

Pernille-bear-jacket-6-d

Pernille-bear-jacket-1-d

Pernille-bear-jacket-3-d

Pernille-bear-jacket-2-d

Pernille-bear-jacket-5-d

Jacket- Monki, Knit – H&M, Pants – By Malene Birger

(English translation below)

Glædelig weekend allesammen!

De her billeder er taget for nogle dage siden, da New York var koldere end kold og en dag efter en vældig snestorm havde aflagt byen et visit. Helt ned på 15 minus grader, kom temperaturen, brrr, det var koldt. Generelt er vejret I New York super omskifteligt, den ene dag kan det være ekstremt koldt, den næste virkelig varmt. Jeg mindes en jul, hvor det var 22 grader, ret skørt! Heldigvis har jeg erhvervet mig denne oversize og vamsede jakke, til de helt kolde dage. Den minder mig allermest om en stor bamse, hah!

Denne uge har mest af alt stået på en masse arbejde og så træning. Januar er på mange måder en kedelig måned og en af de måneder jeg ærlig talt, synes er sværest at komme igennem. Så jeg prøver at holde mig i gang rent fysisk og så hygge en masse indendøre. Jeg holder så meget af at sprede lidt dansk hygge med stearinlys i lange baner, til min amerikanske kærestes forundring, men det er altså sådan jeg kommer igennem den mørke tid. I går aftes besluttede vi os for (min kæreste og jeg), at tage en tur i biffen. Et ret fedt koncept, som eksistere i New York, er restauranter, hvor du får serveret mad imens du ser film. En kombineret biograf og restaurant, kan man vel kalde det. Jeg fik mig en cheeseburger, i bedste amerikanske stil, så hyggeligt at nyde en burger og se en film. Stedet vi besøgte hedder Syndicated, og ligger fem minutters gang fra vores lejlighed i Bushwick, Brooklyn. Konceptet er en god pendant til de almindelig biografer i NYC, især hvis man alligevel skal spise middag og nyde en cocktail. Vi så iøvrigt filmen Lady Bird, som var så utrolig rørende og fin!

Weekend planerne er ikke helt fastlagt, men jeg skal med sikkerhed lave en del rundt omkring i lejligheden. Vi er ved at få stablet et hjemmekontor på benene, som jeg er ret spændt på at få færdiggjort og indrettet. Jeg leder også efter et spisebord, og vi ved endnu ikke, om vi skal købe et færdigt, eller om vi vil prøve at customize et selv.  Beslutninger, beslutninger – heldigvis nogle sjove nogle af slagsen.

Jeg håber I får en skøn weekend derude! God fredag til jer <3

Translation:

Happy weekend everyone!

These pictures were taken a few days ago when New York was colder than cold, and one day after a heavy snow storm paid the city a visit. The temperature was down to 15 minus degrees (celcius), brrr, it was cold. Generally, the weather in New York is fluctuates like crazy, one day it can be extremely cold, the next day warm. I remembered a Christmas where it was 22 degrees (celcius), pretty crazy! Fortunately, I have acquired this oversize and cozy jacket for the cold days. Most of all it reminds me of a big teddy bear, hah!

This week has been consisting of work and working out at the gym. January is in many ways a boring month and one of the months, I honestly, find the hardest to get through. So I try to keep myself moving, with working out, and then also enjoy a lot of indoor activities. I love to spread a little Danish cosiness (or hygge, as we say in Denmark) with a large amount of candles, to the surprise of my American boyfriend, but that is how I am getting through the dark months. Last night we decided (my boyfriend and I) to pay a visit to the movies. A fairly cool concept, which exists in New York, are restaurants where you have dinner served while watching a movie. A combined cinema and restaurant, you can call it. I got a cheeseburger, in best American style, so nice to enjoy a burger and watch a movie. The place we visited is called Syndicated, and is a five minute walk from our apartment in Bushwick, Brooklyn. The concept is a fun alternative to the many regular cinemas in NYC, especially if you are planning on having dinner and enjoying a cocktail anyways. We saw the movie Lady Bird, which was so incredibly touching and beautiful!

The weekend plans are not fully determined, but I will certainly get a lot done around the apartment. We are making one room into a home office space, which I am quite excited about getting ready and decorated. I’m also looking for a dining table, and we still do not know whether to buy a finished one, or if we will try to customize one ourselves. Decisions, decisions – luckily some fun decisions to make.

I hope you will have a wonderful weekend out there! Happy Friday to you <3

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *