& Other Dimensions

Pernille-Other-Dimesions-Outfit

T-SHIRT& Other Stories, EARRINGSHvisk, JEANSRE/DONE, BAGTHE ROW, BOOTS JOSEPH

(English translation below)

Det her outfit er lige mig! Jeg har allerede fået fingrene i den virkelige cool tee, printet og farveholdningen er lige i øjet, synes jeg. Og så har jeg en ting, med t-shirts med print og et par gode lyse højtaljede vintage jeans, stylet dertil. Gerne fra Levis’ i den helt rigtige lyseblå farve og med slid, fra mange vaske og oplevelser. Tøj, der udstråler liv, historie og hvor tidens tand, har givet dem den helt rigtige patina, er altså noget af det bedste. Det vidner også om kvalitet, at en genstand kan holde år efter år. Så er der jo den smukke taske fra THE ROW, med sit knudrede, simple og elegante ydre. Gosh, den er pæn, især i denne bordeaux røde farve – et lille mesterværk. Jeg har også set Ascot tasken i fløjl og den er også afsindigt smuk. Outfittet skal da lige toppes af, med et par lækre støvler i slangeskindsprint og et par gyldne statement øreringe. Tilpas råt, elegant og simpelt. Det ville være et perfekt outfit, at indtage New Yorks gader i.

Arbejde er på skemaet denne uge, of course, men jeg har også planlagt at lave nogle gode indlæg til jer. Lidt godt og blandet; lidt om et indretningsprojekt, et outfit eller to, og så vil jeg indføre et Weekly indlæg, som bliver en gennemgang af den forgangne uge i ord og billeder. Jeg håber denne mandag har behandlet jer godt og at I har fået en fantastisk start på ugen.

Translation:

This outfit is so me! I have already got my hands on this really cool tee, the print and color composition is so perfect, in my opinion. I have a thing with t-shirts with print, and a good pair of bright high-waisted vintage jeans styled together. Preferably from Levis’ in just the right light blue color and wear from many washes and experiences. Clothes that radiates life, history, wear and tear of time, and therefore got just the right patina, is one of the best things. It is also a witness of quality, that an item can last year after year. Then there is of course the beautiful bag from THE ROW, with its knotted, simple and elegant exterior. Gosh, it is gorgeous, especially in this Burgundy color – a small masterpiece. I have also seen the Ascot handbag in velvet and it is insanely beautiful. I would top the outfit of with a pair of cool boots in snake print and a pair of golden statement earrings. Raw, elegant and simple. It would be a perfect outfit, to take on New York’s streets. 

Work is on the schedule this week, of course, but I have also planned to do some nice posts for you guys. A mix of; an interior design project I have going on at home, an outfit or two, and then I will introduce a post called Weekly, which will be a review of the past week in words and pictures. I hope this Monday has treated you well, and that you have got a great start to the week.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *