Weekly

(English translation below)

Weekly er tænkt som et ugentligt indlæg, hvor jeg i ord og billeder, gennemgår den forgangne uge. Indlæggene kan handle om små glæder eller større begivenheder, der former min hverdag. Jeg synes, det er en meget god måde, at give jer et indblik i mit liv, og også en sjov måde for mig at huske minder på. De oplevelser som, måske, ellers vil gå tabt i hukommelsen før eller siden..

Translation:

Weekly is thought out as a weekly post where I, in words and pictures, go through the past week. The posts can be about small pleasures or bigger events that shape my everyday life. I think it is a very good way to give you an insight into my life, and also a fun way for me to remember memories. The experiences that, perhaps, otherwise will be lost in memory sooner or later…

Pernille-Space-T-shirt-7

Pernille-Space-T-shirt-8

Pernille-Space-T-shirt-4

Pernille-Space-T-shirt

Tid til fordybelse og afslapning // Time for contemplation and relaxation

Januar og februar kan godt være nogle hårde måneder at komme igennem, synes jeg. Men skal jeg se det fra en positiv side, så er det også gode måneder til fordybelse og selvforkælelse. Derfor kan jeg godt lide at bruge en del tid hjemme på at læse bøger, magasiner, lytte til podcasts og lydbøger. Det er altså skønt at putte sig indendøre i sofaen, med sine egne tanker, en god serie og en kop varm te. New York kan være brutal om vinteren (så kold), mens forår, sommer og efterår føles lange og lune (en af mine yndlings ting ved New York). Derfor hygger jeg mig også lidt ekstra der hjemme i de to virkelig kolde måneder af vintersæsonen, og resten af året elsker jeg at være ude og udforske New York.

Translation:

January and February can be some hard months to get through, in my opinion. But if I look at it on the bright side, it is also good months for immersion and self-indulgence. That is why I like to spend a bit of time at home reading books, magazines, listen to podcasts and audiobooks. It is so great to snuggle up indoors on the couch, with my own thoughts, a good series and a cup of hot tea. New York can be brutal in the winter (so cold), while spring, summer and autumn feels long and warm (one of my favorite things about New York). Therefore, I am also making sure to cozy up a little extra at home in those two really cold months of winter, and the rest of the year I love to be out and exploring New York.

Pernille-Mad-Tropical-dindinMad og cocktails på Mad Tropical // Food and cocktails at Mad Tropical

I fredags spiste min kæreste og jeg på en lokal bar, Mad Tropical, der ligger 2 minutter fra vores lejlighed. Det er et skønt sted, lige efter min smag, med tropiske cocktails både de frosne og de kølige slags. Derudover servere de små simple retter, samt snacks. En af mine favoritter er deres chips og guacamole, jeg siger jer, guac’en er for vild! En anden ting vi altid bestiller er deres Oaxacan Pizza, som er en vegetar pizza lavet på en bund af tortilla og med sort bønne paste, og grønsager på toppen. Den smager vidunderligt og er en fryd for øjet, ej at forglemme. Menuen er latin-amerikansk inspireret og tæller også chicken wings, tacos og andre lækre anretninger. Den cocktail jeg bedst kan lide er Creampie Orange Colada med; frozen rom, frisk appelsin, kokosnød creme og en bitter float. Drinksene er citrus baseret, dejlig friske, og de giver lidt ekstra sommer vibes, hvilket kan være tiltrængt her om vinteren.

Efter maden kom nogle af vores venner forbi og vi blev hængende en hel del timer. Mad Tropical er indrettet i et gammelt warehouse og er et ret stort sted, med dansegulv bagerst i bygningen og en bar i forreste del. Stemningen derinde er så fin med grønne planter, som skaber en tropisk oase i Brooklyn.

Translation:

Last Friday my boyfriend and I ate at a local bar, called Mad Tropical, located 2 minutes from our apartment. It is such a cool place, just my taste, with great tropical cocktails. In addition, they serve small simple dishes and snacks. One of my favourites is their chips and guacamole, I am telling you that guac is so good! Another thing we always order is their Oaxacan Pizza, which is a vegetarian pizza made on a tortilla and black bean paste, and vegetables on top. It tastes wonderful and is a feast for the eyes. The menu is Latin American inspired and counts chicken wings, tacos and other tasty meals. The cocktail I like best is the Big Orange Colada with; frozen rum, fresh orange, Coconut cream and a bitter float. The cocktails are citrus based and fresh, and they give a little extra summer vibe, which is much needed in the winter. 
After dinner some friends came over and we were hanging out for a few hours. Mad Tropical is located in an old warehouse and is a fairly large place, with a dance floor in the back of the building, and a bar in the front part. The mood in there is so cool with green plants, which create a tropical oasis in the middle of Brooklyn.

Pernille-Louis-Vuitton-Exhibiton-NYC-1

Eventyr med Louis Vuitton // Adventures with Louis Vuitton

En af de sidste dage Louis Vuitton udstillingen Volez, Voguez, Voyagez var åben, skyndte jeg mig af sted, for at nå at opleve den. Udstillingen har været åben en række måneder i New York City og den er en hyldest til Louis Vuittons historie. Det var virkelig magisk, både at opleve og få indblik i Louis Vuittons historie og se deres produkters udvikling op til i dag. Den unge 16-årige Louis Vuitton besluttede sig, i år 1837, for at lave rejsekufferter og siden da, har brandet udviklet sig, til det mærke vi kender i dag, med tøj, accessories og tasker – altid med fokus på ekstraordinært håndværk. Det var helt fantastisk at se nogle af de tidligste kufferter, og hvor fantasifulde og brugbare produkterne rent faktisk var dengang.

Kulisserne var den Amerikanske Børsbygning og den var transformeret om til en Louis Vuitton Subway Station, med et Louis Vuitton Subway tog, der ankom på en storskærm i starten af udstillingen. Det var så gennemført, virklighedsnært og godt lavet.

Translation:

One of the last days of the Louis Vuitton exhibition Voguez, Volez Voyagez, was open, I hurried away to experience it. The exhibition has been open a number of months in New York City, and it is a tribute to Louis Vuitton’s history. It was truly magical both to experience and gain insight into Louis Vuitton’s history, and view their product development up until now. The young 16-year-old Louis Vuitton decided, in the year 1837, to make travel trunks and since then the brand has evolved into the brand as we know it today, with clothing, accessories and handbags – always with a focus on extraordinary craftsmanship. It was quite amazing to see some of the earliest trunks, and how imaginative and useful the products actually was at the time. 
The surroundings were the American Stock Exchange building, and it was transformed into a Louis Vuitton Subway Station. With a Louis Vuitton train, that arrived on a large screen at the beginning of the exhibition. It was so life like and well made.

Pernille-Interior-Details-1

Indretningsdetaljer // Interior Details

Vi er ved at indrette lejligheden herhjemme og det tager altså lidt tid, når man leder efter de helt rigtige møbler og genstande til hjemmet. Jeg kan ret godt lide at gå det hele lidt til, og finde ud af, hvad der fungerer og hvilket look de forskellige rum i lejligheden skal have. Her er lidt detaljer fra lejligheden, som vi allerede har fået samlet os. Det meste er faktisk vintage. Der er så mange gode markeder og vintage møbelbutikker i New York. Indtil videre har vi gjort nogle mega gode køb. Og så lidt stuk fra Kunstforeningen Gl. Strand, i København, som jeg besøgte i december. Hvem der bare havde sådan en skønhed af en stuk i sit hjem? Jeg har en svaghed for smukke lofter, vægge og stuk.

Translation:

We are redecorating the apartment and it takes a little time, when you’re looking for the right furniture and objects for the home. I like to feel the whole place out for some time, and find out what works and which look the different rooms in the apartment should have. Above you see some details from the apartment, which we have already picked out. Mostly vintage, actually. There are so many great markets and vintage furniture stores in New York. So far, we have done some really good buys.

And a picture of some stucco from an art gallery, in Copenhagen, which I visited in December. Who would not wish to have such a beautiful stucco at home? I have a weakness for beautiful ceilings, walls and stucco.

Processed with VSCO with p5 preset

Solnedgang og skyline // Sunset & Skyline

Jeg bliver aldrig træt af denne udsigt. Solnedgang og New York Citys skyline set fra Williamsburg, Brooklyn. Hvad giver I mig? Er det ikke den vildeste udsigt?

Translation:

I never get tired of this view. Sunset and the New York City skyline seen from Williamsburg, Brooklyn. What do you think? Is it not the craziest view?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *