Silky Green

Pernille-Green-Silk-Hm-6-Filter

Pernille-Green-1

Pernille-HM-Green-shirt-1

Pernille-Green-Silk-Hm-Filter

SILK SHIRT – H&M Trend, PANTS – By Malene Birger, SHOES – TOPSHOP

(English translation below)

Et lille hej og outfit fra New York! Jeg er altså virkelig glad for denne her silke sag i den smukkeste grønne farve. Der er så mange måder at style den på, både med høje hæle eller sneakers. Jeg har også overvejet at style den med et par løsere enten lyseblå jeans, eller en løs sporty buks af en slags. Har I nogle stylingsforslag? Jeg holder så meget af farver og jeg synes virkelig at det kan make eller break mit outfit, hvis jeg lige tilføjer en detalje eller et stykke tøj i en lækker farve.

Jeg synes altid der er et eller andet jeg går og savner fra Danmark, og tit og ofte er det en madvarer, hah! Nu er det jo så småt ved at være fastelavnsbollesæson derhjemme, og nej hvor jeg craver efter en lækker saftig fastelavnsbolle. I ved dem fra bageren med nærmest wienerbrødsagtig dej, der ryger af i flager og som er flødecremesfyldte. Åh, jeg må have en. Desværre er Meyers Bageri lukket i Brooklyn, men så er der jo Meyers Bageri på Grand Central Station. De lavede fastelavnsboller sidste år, men det var den gammeldags slags (altså den slags med en mere klassisk bolledej) og ikke min favorit som den fra bageren. Måske jeg skulle kaste mig ud i at forsøge at bage selv. Jeg tænker dog at det nok bliver svært, at opnå den der helt gode flagede wienerbrødskonsistents, som bagerierne derhjemme opnår. Eller har nogle af jer erfaring med at bage den slags?

Det er torsdag og næsten weekend. Jeg kan mærke den lurer rundt om hjørnet og det er jo altid dejligt! Jeg håber at I har haft en god torsdag eller det, der er tilbage af den. I er jo 6 timer foran i forhold til New York. Kan I have en dejlig aften folkens <3

Translation:

A little Hello and an outfit from New York! I’m really loving this silky shirt in the most beautiful green color. There are so many ways to style it, both with heels or sneakers. I have also considered to style it with a pair of either light blue jeans, or a looser pair of sporty pants of some sort. Do you have some other styling tips? I really love colors when it comes to my wardrobe, and I think that it can make or break my outfit if I just add a detail, or a piece of clothing in a gorgeous color. 
There is always something I miss from my home country Denmark, and often it is some kind of food, hah! This time of year we eat a special type of pastry in Denmark. It’s a type of crusty and airy bun filled with delicious and fluffy vanilla cream. I am so craving this Danish specialty and it happens every year at this time, lol! Since I know I can’t get my hands on them here my craving gets even worse. There is a Danish bakery, Meyers at Grand Central Station, they made the specialty pastry last year, but it was not the right type of buns. Maybe I should try to bake them myself. I think, however, that it probably will be difficult to achieve the same consistency as the bakeries achieve. I might just have to live without this year..
It is Thursday and almost weekend. I can feel it lurking around the corner and it is, of course, always great! I hope that you are having a good Thursday, or what remains of it. Have a wonderful day folks < 3
Share:

1 Comment

  1. Pingback: Weekly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *