Beauty: Sardonyx Fire

Pernille-Perfume-3

Pernille-Perfume-4

FRAGRANCE& Other Stories

(English translation below)

Jeg holder meget af selvforkælelse og det kan være helt ned i de små detaljer, som for eksempel en lækker duft. Det der med et lille pift af en fantastisk parfume, eller eau de toilette, kan virkelig give et frisk pust og gøre den lille forskel, for at jeg føler mig ekstra godt tilpas. En skøn duft sætter på en eller anden måde prikken over i’et og kan skabe en helt bestemt stemning.

I mange år har jeg holdt mig til en parfume fra Chanel, som jeg stadig synes er fabelagtig. Ja, jeg er den type, som har fundet én parfume og så er den, så at sige, blevet min signatur duft, fordi jeg kun har brugt den ene år efter år. Der er dog kommet andre boller på suppen, for jeg har endelig købt en ny duft, så jeg nu skifter lidt frem og tilbage i mellem de to parfumer. For helt give slip på min signatur duft, kan jeg altså ikke. Duften jeg har forelsket mig i hedder Sardonyx Fire fra & Other Stories. Jeg havde ikke lige regnet med, at skulle finde min nye duft hos & Other Stories, men den er så utrolig god, synes jeg. Det skete egentlig ved at tilfælde, at jeg købte deres håndsæbe i samme duft og faldt pladask for den. Min lykke var gjort da & Other Stories også begyndte at producere duften som eau de toilette, for nu kunne jeg dufte af den hele tiden og ikke kun når jeg vaskede hænder, hah! Win win! Sardonyx Fire har en dyb duft af black amber med toner af vanilje, et hint af blomstret rosenduft, saffran og indian jasmine. Det er en utrolig raffineret og dyb duft uden at være for tung. Jeg kan absolut anbefale jer at dufte til den, næste gang i svinger indenom en af deres butikker. Duften produceres også i form af cremer og sæber, og minsandten om jeg ikke også har Sardonyx Fire som både håndsæbe og håndcreme. Jeg kan åbenbart ikke få nok!

Translation:

I really love self-indulgencing and it can be down into the smallest details, such as putting on an amazing fragrance. Just a little spray of a great perfume or eau de toilette can give a bit of freshness, and make that little difference so that I feel extra comfortable and pampered. A wonderful scent puts the icing on the cake, and can create a very particular atmosphere. 
For many years I have used the same fragrance from Chanel, which I still think is fabulous. Yes, I’m the type of person that has found one perfume and it has become my signature scent, because I have only used that one year after year. However, I have finally bought a new fragrance, so I now switch back and forth between the two perfumes. I cannot completely let go of my signature scent. The scent I have fallen in love with is called Sardonyx Fire from & Other Stories. I did not expect to find my new perfume in & Other Stories, but it is so amazingly good. It actually happened by accident, I bought their hand soap in the same fragrance and fell head over heels for it. My happiness was done when & Other Stories also began to produce the scent as an eau de toilette, now, I could smell of it all the time, and not just when I washed my hands, hah! Win win! Sardonyx Fire has a deep scent of black amber with tones of vanilla, a hint of floral rose, saffran and indian jasmine. It is an incredibly refined and deep scent without being too heavy. I can definitely recommend you guys to try it out the next time you swing by one of their stores. The scent is also produced in form of lotions and soaps, and of course I also have Sardonyx Fire as a hand soap and hand lotion. I cannot seem to get enough!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *