By the Copper Door

Pernille-Striped-Shirt

Pernille-Striped-shirt-5

Pernille-Striped-Shirt-6 as Smart Object-1

Pernille-Striped-Shirt-1

Pernille-Striped-Shirt-7 as Smart Object-1

SHIRTTOPSHOP, JEANS & SHOESZara

(English translation below)

Jeg tænkte lige at dele et outfit med jer i dag. Det er egentlig et outfit vi skød sidste år, men jeg synes at det er ret fint, så det kan godt tåle at blive delt, selvom billederne har nogle måneder på bagen. Jeg er glad for skjorter i mange forskellige afskygninger og farver. Oversize, asymmetriske, eller lidt mere tætsiddende, de kan alle rede én fra en potentiel tøj krise. Denne her stribede sag er rimelig oversize, og jeg har valgt at style den casual. Det er egentlig måden jeg bedst kan lide at style en skjorte på, jeg er ikke til at det bliver for preppy. Jeg kan godt lide rå elementer i et outfit mikset med et klassisk item. Et par jeans og en skjorte fungerer bare hvergang, easy peasy!

Faktisk kan jeg rimelig tydeligt huske dagen, hvor de her billeder blev taget, det er sjovt som fotografier kan vække minder fra stunder, som man egentlig stort set havde glemt. De der dage og minder, der ligger gemt helt bagerst i hovedet, men som bliver genopfrisket ved synet at et billede – I like it! Nå, men jeg var i Williamsburg med min kæreste og jeg mindes at vi spiste en frokost, og så havde jeg set den her smukke dør et par gange før, som jeg tænkte var en god lokation til at skyde nogle billeder. Bygningen ligger i South Williamsburg, Brooklyn, rigtig tæt på en af vores yndlings dinners, det er derfor jeg har passeret den smukke dør og bygning nogle gange. Jeg er helt forelsket i farven på kobber døren og det grønne ir, og så mønsteret! Er den ikke fin? Jeg ville ønske, at jeg kunne tage døren af, og bringe den med hjem. Den ville da pynte gevaldigt op af en væg, som et stykke kunst, men den ville helt sikkert være alt for stor og tung, haha! South Williamsburg byder faktisk generelt set på en masse cool barer og restauranter, og jeg tænker at tipse jer om nogle af stederne på et senere tidspunkt. Er det noget I kunne tænke jer?

Nu skal jeg lige have ordnet nogle ting herhjemme, og så vil jeg hen og træne. Jeg trænger til en god løbetur og at få clearet hovedet. Kan I have en dejlig aften folkens!

Translation:

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *