Weekly

(English translation below)

God aften! Igen er det tid til et Weekly indlæg fra ugen, der er gået. Den har stået på lidt af hvert fra arbejde til selvforkælelse og en march til ære for kvinder..

Translation:

Good evening! Again it is time for the Weekly post about the previous week. It has been a little bit of everything from work, to relaxing, and a march in honor of women..

Pernille-Exploring-NYC

Vandrede rundt på Manhattan // Strolled around the City

Noget jeg elsker ved New York er, at der er så meget at se. Jeg kan altid finde en ny gade, jeg ikke har udforsket endnu, eller opdage en nyåbnet restaurant eller cafe som jeg bare må prøve. Der er så mange forskellige typer kvarterer i New York, at der er noget for en hver smag. Jeg nyder at opleve mangfoldigheden og den puls og fart, som New York besidder. New York er en uudtømmelig kilde af inspiration og oplevelser. Billedet her er taget på en solskinsdag i East village. Arkitekturen i New York er en anden ting jeg nyder dagligt, de klassiske brandtrapper og de mange vægmalerier. New York er et miks imellem overklassekvarterers smukke bygninger og de mere rå og edgy nabolag med graffiti på væggene. Forskelligheden skaber New York, det gælder både for de forskellige kvarterer og menneskene, som bor i dem.

Translation:

Something I love about New York is that there is so much to see. I can always find a new street, I have not explored yet, or discover a newly opened restaurant or cafe I just have to try out. There are so many different types of neighborhoods in New York, there is something for every taste. I enjoy experiencing the diversity and the rapid speed New York possesses. New York is an inexhaustible source of inspiration and pleasure. The picture here is taken on a sunny day in the East village. The architecture of New York is another thing I enjoy on a daily basis, the classic fire escapes and the many murals. New York is a mix between the beautiful buildings in the upper class neighborhoods and the more raw and edgy neighborhoods with graffiti on the walls. Diversity creates New York, this applies both to the different neighborhoods and the people who live in them.

IMG_1161

Interiør detaljer fra stuen // Interior details from the living room

I denne uge købte jeg friske blomster til lejligheden, som jeg bestræber mig på at gøre hver uge. Det giver mig lidt ekstra hverdagsglæde. Her kan I også se lidt detaljer fra stuen, som jeg tænker at vise jer en dag snart.

Translation:

This week I bought fresh flowers for the apartment as I try to do every week. Flowers give me a little extra everyday joy. You can also see some details from the living room, which I think I am going to show you guys one day soon.

IMG_0092

Statment øreringe  // Statement earrings 

Og så havde jeg de her øreringe på en hel del. De gør alle outfits en del festligere og for tiden er jeg, generelt set, vild med statement øreringe.

Translation:

And then I wore these earrings quite a bit this week. They make all outfits a bit more festive and at the moment I am totally crazy about statement earrings.

IMG_1164

Passerede en af min yndlings tacos steder // Passed one of my favorite taco places

La Esquina laver altså nogle killer tacos og mexicansk mad. Jeg blev lige mindet om at jeg snart må spise der igen, da jeg passerede restauranten på en gåtur i SoHo. Eventuelt en to go soft taco, eller måske spise middag i deres hyggelige kælderlokale? Jeg tænker, at fortælle jer lidt mere om stedet i et seperat indlæg, fordi det er så godt.

Translation:

La Esquina makes some killer tacos and Mexican food. I was just reminded that I should eat there again soon when I passed the restaurant on a walk in SoHo. Maybe get a soft taco to go, or eat dinner in their cozy basement? I’m thinking about writing a bit more about the place in a separate post, because it is that good.

Pernille-Womens-March

Jeg deltog i årets kvinde march // I participated in this years Women’s March

I lørdags havde jeg en ekstremt god oplevelse. Jeg deltog i Women’s March i New York City. Jeg og de andre deltagere marcherede for kvindersrettigheder, ligestilling og for at protestere imod President Trump og hans politik. Det føltes utrolig stærkt at gå imellem så mange mennesker, med skilte, kampråb og et håb om en bedre fremtid. På mange måder er Kvinderettigheder en så vigtig sag, som er værd at kæmpe for over hele verden. Jeg føler mig utrolig heldig over, at jeg er vokset op i et land, hvor jeg som kvinde altid har følt mig fri. Det er ikke alle steder i verden at kvinder har følelsen af frihed og værdi, og jeg synes det er en vigtig kamp at kæmpe, så at dette kan ændre sig. Jeg har absolut tænkt mig at deltage i Women’s March igen næste år, det var meget inspirerende.

Translation: 

 

Pernille-Sunday-in Brooklyn

Spiste avocado toast og drak grøn juice // Ate avocado toast and drank a green juice

Jeg er en sucker for avocado toast og hvis jeg ser det på menukortet skal jeg næsten altid prøve den. Det er en meget simpel spise, I know, men det er jo så godt. Restauranten Sunday In Brooklyn laver en virkelig god en af slagsen og man kan få et pocheret æg på toppen. Lækkert og sundt!

Translation:

I’m a sucker for avocado toast and if I see it on the menu I almost always have to try it. It is a very simple dish, I know, but it is so good. The restaurant, Sunday In Brooklyn, makes a really good one. Delicious and healthy!

 

IMG_1457

Var til yoga med en veninde // Went to yoga with a friend

En til to gange om ugen, tager jeg til yoga i Williamsburg. Det er et godt supplement til mit løb og træning med vægte. Jeg kan mærke at min krop føles lettere og stærkere efter en times yoga. Det er godt for min ryg og det er en så god muskeltræning, føler jeg. Vigtigst af alt giver det mig ro i sindet, at fokusere kun på min krop og åndedræt i en times tid. Det er som balsam for sjælen. Jeg har en aftale med en veninde om, at vi vil gøre det til en fast mandagsdate. Uden tvivl en fantastisk start på en ny uge.

Translation:

One to two times a week, I go to yoga in Williamsburg. It is a good addition to my running and weight workouts. My body is feeling lighter and stronger after an hour of yoga. It is good for my back and it is such a good muscle workout for me. Most importantly, it gives me peace of mind to focus only on my body and breath for an hour’s time. It is like balm for the soul. My friend and I are turning yoga into a weekly Monday date. Without a doubt, a great start to a new week.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *