Happy Weekend NYC

23377FAF-3EA8-45B5-ADCF-D9A532EB2C17

Udsigt fra Central Park // View from Central Park

(English translation below)

Hey folkens! Jeg håber I har fået en god start på weekenden. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal denne weekend, andet end at jeg skal lidt ud her fredag aften, i Brooklyn. Et glas vin eller en cocktail, lyder  godt i mine ører lige nu, så jeg tror det er det, det bliver til. Det er altid rart ovenpå en masse hverdage, lidt hygge at starte weekenden på, right?

I min søgen på, at lægge planer for weekenden, tænkte jeg, at dele lidt tips til hvad man kan lave på sådan en januar weekend i New York City. Det kan jo være, at nogle af jer befinder jer i NYC, ellers kan nogle af tipsene, også bruges på et senere tidspunkt i løbet af året.

New York City Restaurant Week foregår lige nu og frem til 9 februar. New York er jo kendt for sin kulinariske spændvidde, med mad fra hele verden og restauranter i verdensklasse. Det er et sandt mekka for foodies og for folk, som elsker lækker mad, og hvem gør ikke det? Jeg har haft nogle helt sublime madoplevelser i New York, og nogle af måltiderne har været noget af det bedste mad jeg har smagt – så er det sagt. Under NYC Restaurant Week kan man, på flere udvalgte restauranter, få en treretters menu for 29 dollars til frokost og for 42 dollars til aftensmad. Jeg har kigget lidt på nogle restauranter jeg godt kunne tænke mig at prøve, heriblandt: Tao Downtown, Lure Fish Bar, The Russian Tea Room og ABC Kitchen. Der er nok at vælge imellem, og nej, hvor er jeg sulten nu, haha!

Hvad med en spadseretur i Central Park, parken over alle parker, her i New York. Lørdag bliver sådan en fin dag med 11 grader og sol. Start eventuel fra Columbus Cirkle og gå en tur ind i parken, eller følg W 59th Street og kig på seriøst dyre bygninger, hoteller og lejligheder langs parken. Gå en tur rundt om The Lake, tag i Central Park Zoo, eller besøg Hans Christian Andersens statue, der også ligger i parken.

Det er koldt i New York for tiden, og hvad er bedre end en tur ude en aften på en hyggelig bar, med en varm pejs. Det giver lige lidt ekstra point på hygge kontoen, at man kan nyde en drink foran en varm pejs, væk fra New Yorks kolde og vindfyldte gader. New York har heldigvis en hel del barer med pejs. Jeg kan nævne: Lobby Bar i The Bowery Hotel, Employees Only, The Lately, Black Rabbit Bar og The Ballroom i The Jane HotelCheers!

Secondhand shopping er der masser af i New York og det er altid en weekend favorit i min bog. Der er altid mulighed for at fine styles fra dyrere designmærker, en lækker kashmir strik eller en smuk silke vintage kjole, med mere. Nogle af mine favorit vintage butikker er: Beacon’s Closet, L Train Vintage og Mr. Throwback. Der er naturligvis mange andre secondhand- og vintage shops i NYC, men jeg tænker at lave nogle flere indlæg om netop det emne. Så stay tuned!

Vintertid er lig med skøjtetid i New York. Tag en tur på den famøse Rink ved Rockefeller Center, hvad med The Wollman Rink i Central Park, eller skøjtebanen ved Prospect Park i Brooklyn. Det er masser af muligheder, men husk varmt tøj og eventuelt varm kakao til turen.

Kan I have en smuk weekend derude!

Translation:

Hi peeps! I hope your weekend has gotten off to a good start. I do not quite know what I am going to do this weekend, other than I am going out tonight in Brooklyn. A glass of wine or a cocktail, sounds good in my ears right now, so I think that is what it will turn into. It is always nice after a long week, right?  In my quest, to make plans for the weekend, I thought, I would share a few tips for what to do on a January weekend in New York City. Maybe some of you will find yourself in NYC this weekend, otherwise some of the tips, can also be used at another time this year.
New York City Restaurant Week is taking place right now and up until February 9th. New York is, of course, known for its culinary range, with food from all over the world and world class restaurants. It is a true mecca for foodies and for people who love delicious food, and who does not love good food? I have had some very sublime dining experiences in New York, and some of the meals have been some of the best food I have tasted in my life. During NYC Restaurant Week you can get a 3-course menu for $29 for lunch, and $42 for dinner. I have taken a look at some restaurants I would like to try: Tao Downtown, Lure Fish Bar, The Russian Tea Room and ABC Kitchen. There are enough to choose from, and I am so hungry now after reading about all these restaurants, haha!
How about a stroll in Central Park, the Park of all parks, here in New York. Saturday will be such a beautiful day with 11 degrees (celcius) and Sun. Start the walk from Columbus Circle and walk into the Park, or follow W 59th Street and take a look at some seriously expensive buildings, hotels and apartments along the Park. Go for a walk around The Lake, go to Central Park Zoo, or visit the Hans Christian Andersen statue, which is also located in the Park. 
It is cold in New York for the time being, and what is better than a trip out one evening at a cozy bar with a warm fireplace. It gives just a little extra to the coziness that you can enjoy a drink in front of a warm fireplace, away from New York’s cold and windy streets. New York has fortunately quite a few bars with fireplaces. I can mention: The Lobby Bar at The Bowery Hotel, Employees Only, The Lately, Black Rabbit Bar and The Ballroom in The Jane Hotel. Cheers!
There is a lot of Secondhand shopping in New York, and it is always a weekend favorite in my book. There is always a chance of finding some cool styles from expensive designer brands, a beautiful cashmere knit or a stunning silk vintage dress, and more. Some of my favorite vintage shops are: Beacon’s Closet, L Train Vintage and Mr. Throwback. There are of course many other secondhand and vintage shops in NYC, but I am thinking of doing some more posts on the topic. So stay tuned! 
Winter time equals ice skating in New York. Take a ride on the famous Rink at Rockefeller Center, what about The Wollman Rink in Central Park, or the ice rink at Prospect Park in Brooklyn. There is a whole lot of options, but don’t forget warm clothes and possibly some hot cocoa for the trip.
Have a beautiful weekend out there!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *