Summer Vibes

portræt 1

(English translation below)

Glædelig søndag allesammen! Jeg har haft en lidt små travl weekend med en masse praktiske ting, som skulle ordnes. Så weekenden blev en smule mere travl en først antaget. I dag er det tid til lidt afslapning, og det bliver så godt! Det regner her i New York, men det skulle blive tørvejr senere og så tænker jeg at smutte ned på en café, få en chai latte to go, og så gå en hyggelig tur. Måske, at jeg også lige smutter forbi nogle secondhand butikker. Senere vil jeg lave en god søndagsmiddag, og så er det 60th Annual Grammy Awards i aften, der bliver afholdt i Madison Square Garden i NYC. Vi skal følge med hjemme fra sofaen. Det bliver så hyggeligt.

Billedet her er taget i sommers og er et lille sneak peek på et outfit, jeg vil vise jer senere. Jeg savner sommeren så meget, når jeg ser det her billede. Jeg er en smule træt af at have så mange lag på og vanter + hue. Jeg glæder mig til foråret, hvor jeg kan nøjes med en jakke ud over mit outfit, det gør bare det hele meget nemmere.

God søndag til jer!

Translation:

Happy Sunday everyone! I have had a bit of a busy weekend with a lot of practical things I had to do. So the weekend became busier than first expected. Today it is time for a little relaxation, and it is going to be so good! It is raining here in New York, but the rain is suppose to stop a bit later, and then I think I will go to a café and get a chai latte to go, and then walk around the neighbourhood for a while. Maybe I should also drop by some secondhand shops. Later I will make a good Sunday dinner, and then it is time for the 60th Annual Grammy Awards tonight, which will be held in Madison Square Garden in NYC. We are going to watch the show at home. It is going to be so much fun. 
The picture here is shot last summer and is a little sneak peek of an outfit, I will show you the rest later. I miss the summer so much when I see this picture. I am a bit tired of wearing so many layers. I am looking forward to spring, when I can just wear a jacket on top of my outfit, it just makes it all so much easier.
Have a good Sunday!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *