AP Cafe in Bushwick

Pernille-AP-Cafe-8

Pernille-AP-Cafe

Pernille-AP-Cafe-12

Pernille-AP-Cafe-3

Pernille-AP-Cafe-11

Pernille-AP-Cafe-4

Pernille-AP-Cafe-1

AP Cafe

(English translation below)

Jeg vil, som nævnt tidligere, virkelig gerne dele en masse af mine yndlingssteder i New York City. Og hvad er mere nærliggende end at starte med, at dele en lille perle fra det område jeg bor i.

I går gik jeg ned til AP Cafe, for at spise frokost. AP Cafe ligger i nogle ret cool omgivelser på Troutman Street i Bushwick, Brooklyn. Her er alle bygningerne industrielle og de fleste prydet med flotte vægmalerier. Gerne inspireret af det urbane miljø, eller med et politisk budskab for øje. Det er en af de ting jeg elsker, ved det område jeg bor i, omgivelserne er rå og mega urbant, men så er der de her kunstneriske værker over alt på bygningerne. På AP Cafe fik jeg min sædvanlige Chai Latte, enten får jeg den to go, eller sætter mig ned og nyder den indenfor. Det skal lige siges, at jeg ikke drikker kaffe, ja jeg er en af de slags mennesker, haha! Er jeg den eneste ikke-kaffe-drikker derude? De laver en helt fantastisk Chai Latte, tilpas cremet, mælket og med den helt perfekte krydrede smag. AP Cafe har lige fået ny menu, så jeg var spændt på, at prøve deres ricotta toast. Ricottaen var så god, på et lækkert brød med en god krumme, og toppet med rucola og tørrede tomater. Den var en smule spicy, men kun lige så det nev lidt på tungen. Forøvrigt er jeg begyndt, at spise meget ricotta ost efter jeg er flyttet til NYC, de bruger det meget her, på cafeer og restauranter og det er så lækkert. Jeg skal lige have prøvet mere af deres nye menu, men so far so good. Deres menu består generelt set af sunde og lette retter, kaffe i forskellige afskygninger, te og cacao. I kan se deres menu her! Jeg skimtede lige, at de serverer rosemarin pomfritter, dem må jeg prøve ved lejlighed. Fritter er altid godt!

Indretningen på AP Cafe er minimalistisk og industriel. Her er noget så pænt og fotovenligt, med højt til loftet, ovenlysvinduer, betongulve og lyseblå vintage klapstole. I et af hjørnerne har de et kæmpe spejl, som egentlig er en skjult dør og et giga figentræ, der strækker sig langt op mod loftet, det er sgu pænt. Miljøet på cafeen er desuden meget inspirerende og kreativt, fordi så mange sidder og arbejder der i hverdagen. Folk har deres computer med, og så arbejder de ellers løs et par timer. AP Cafe har fri Wifi, skal det lige nævnes. Bushwick er fyldt med unge kreative sjæle, og mange af disse er selvstændige eller freelancers, hvilket gør det perfekt, for dem, at komme lidt væk fra kontoret eller hjemmet. Det der med at skifte miljø, når man arbejder er nu meget rart en gang imellem. Mange af New Yorks Cafeer er fyldt med studerende og selvstændige, det er en fed måde at bruge en cafe på, synes jeg. Det lader også til, at det koncept bliver mere og mere udbredt i Danmark. Hvis man ikke er så meget til laptops på bordene, kan man altid komme lidt senere på eftermiddagen eller i weekenden.

Addresse:
420 Troutman Street
Brooklyn, NY, 11237
Translation:
As I mentioned earlier, I would really love to share many of my favorite spots in New York City with you guys. And what is more obvious than to start with sharing a little gem from the area I live in.
Yesterday I went down to the AP Cafe for lunch. AP Cafe is located in some pretty cool surroundings on Troutman Street in Bushwick, Brooklyn. Most of the buildings in this area are industrial, and a lot of them are adorned with murals – really beautifully made murals. They are often inspired by the urban environment, or with a political message in mind. It is one of the things I love about the area I live in, the surroundings are edgy and urban, but then there are all these artistic murals everywhere. At AP Cafe I got my usual Chai Latte, I either get it to go, or sit down and enjoy it inside. I have to mention that I don’t drink coffee, yes I am one of those of people, haha! Am I the only non-coffee-drinker out there? They make an absolutely delicious Chai Latte; creamy, milky and with the perfect amount of spice. They also just redid their menu, so I was excited to try their ricotta toast. The ricotta was so good, on a delicious bread, topped with Arugula and dried tomatoes. It was a bit spicy, but I only felt a slight pinch on the tongue. By the way, I started eating much more ricotta cheese after I moved to NYC, they use it so much here, at cafes and restaurants, it is very delicious. I must try more of AP Cafe’s new menu, but so far so good. Their menu consists of a healthy and light cuisine, coffee in various ways, tea and chocolate. You can see their menu right here! I just took a glimpse and they serve Rosemary fries, I just have to try them. Fries are always a good idea!
The interior design at AP Cafe is minimalistic and industrial. It is such a beautiful and photogenic place, with high ceilings, roof windows, concrete floors and light blue vintage folding chairs. In one of the corners they have a huge mirror, which really is a hidden door to a back room. There is a giant fig tree which stretches far up toward the ceiling, it looks so beautiful. The environment is very creatively inspiring, with so many people sitting on their laptops, working on their dreams. Bushwick is filled with young creative souls, some of which are self-employed or freelancers, making it perfect for them to take some time away from the office or home to work in different surroundings.
Address:
420 Troutman Street
Brooklyn, NY, 11237
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *