Pretty Knits

Pernille-Knits

MULTI COLORED KNITACNE, YELLOW KNITGANNI, BLUE KNITH&M, WHITE CABLE KNITTOPSHOP, DARK GREEN KNITH&M, WHITE KNITIsabel Marant

(English translation below)

Jeg har kigget lidt rundt på nettet i min søgen, for at finde en lækker strik. Jeg ved at vinteren er ved at være ovre, men det er stadig koldt her, og jeg bruger alligevel mine striks i løbet af foråret, hvor det godt kan være lidt køligt. Det er jo perfekt at have en strik under en overgangsjakke, for en smule mere varme.

Jeg har i flere sæsoner haft et godt øje til Acnes multifarvede strik, som bare er så smuk. Et par gange har jeg mærket lidt på den i butikken og den føles mega lækker, altså! Pasformen med det kortere forstykke er genial, så den er nem at putte ned i et par højtaljede bukser. Og så er der jo den der Julliard strik fra Ganni, som de jo har lavet i adskillige sæsoner, og i forskellige farver. Den strik kan bare et eller andet, synes jeg, og så er den altså meget pæn i den gule farve. Jeg er inde i en periode, hvor gul og orange tiltaler mig meget. Generelt er jeg vild med strik med et løsere fit, kabelstrik og med hulmønster. Strik er sådan en fin fremgangsmåde at designe tøj på, fordi man virkelig kan lege med silhuetter og pasform. Desuden, synes jeg, at teksturen i en strikket bluse kan gøre et outfit ekstra interessant med en spændende overflade.

Translate:

I have looked around a bit on the internet in my quest to find a gorgeous knit. I know that winter is about to be over, but it is still cold here. I also use my knits during the spring, when it can still be a little cold out.

For several seasons I had a good eye for Acne’s multi colored knit, which is just so beautiful. A few times I have tried it on in the store and it feels very comfy! The fit with the shorter front piece is brilliant, so it is easy to tuck it into a pair of high-waisted pants. And then there is of course the Julliard knit from Ganni, which they have been selling for several seasons, and in different colors. That knit is something special, in my opinion, and it is very pretty in the yellow color. At the moment yellow and orange seem to really appeal to me. In General, I love knits with a looser fit, cable knits, and knits with hole patterns. Knitting is such an fun approach to designing clothes, because you can really play with silhouettes and fit. I think that the texture in a knitted blouse can make an outfit extra interesting with its exciting surface.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *