Weekly

(English translation below)

Yes, endelig fredag, hvor er det dejligt med weekend, som altid! Har I nogle spændende planer? Jeg tror, at jeg måske skal prøve en helt ny træningform, som jeg aldrig har prøvet før, i morgen. Jeg skal nok fortælle mere om det på et senere tidspunkt. Søndag er en stor dag her i USA, for det er nemlig Super Bowl Sunday. Vi skal selvfølgelig se football kampen, spise chicken wings, drikke øl og hvad der ellers høre sig til på sådan en aften.

Lidt forsinket vil jeg fortælle lidt om min sidste uge..

Translation:

Yes, finally it is Friday! I am always loving this time of the week. Do you have any exciting plans? I think I might try a new type of work out, tomorrow, which I have never tried before. I will tell you more about it some other time. And then I am looking forward to this year’s Super Bowl Sunday. We are of course going to watch the football game, eat chicken wings and drink beer. 

Here is some of the things I did last week.. 

Pernille-Urban-Jungle

Vintage shopping // thrift shopping

Jeg tog en vintage shopping runde i området hvor jeg bor. Her er så mange vintage butikker, og der gemmer sig altid noget godt, til en fin pris i en af butikkerne. Her er det Urban Jungle, som er en af mine absolutte favorit steder at vintage shoppe.

Translation:

I went to do some vintage shopping around the area where I live. There are so many vintage shops here, and I almost always find something to buy in one of the shops. Urban Jungle, is one of my absolute favorite places to thrift shop.

 

Pernille-Tulips

Blomster // Flowers

Blomster shopping hos min lokale corner store. De havde de fineste tulipaner sidste uge. Se lige farverne – jeg bliver aldrig træt af at købe blomster.

Translation:

Flower shopping at my local corner store. They had the most beautiful tulips last week. Just look at the colors – I never get tired of buying flowers.

Processed with VSCO with hb2 preset

Casa Magazines i West Village // Casa Magazines in West Village

Hver måned smutter jeg forbi en af New Yorks Magasin butikker, for at tjekke de nyeste modemagasiner ud. Magasin butikkerne er dækket med aviser, mode- og interior design magasiner fra gulv til loft. Der er seriøst læsestof fra hele verden, og jeg elsker at gå på opdagelse i de mange kulørte og smukke blade. Casa Magazines i West Village er en af mine yndlings magasin butikker.

Translation:

Each month I stop by one of New York’s Magazine stores, to check out the latest fashion magazines. The magazine shops are covered with newspapers, fashion- and interior design magazines from floor to ceiling. There are seriously reading material from all over the world, and I love to explore the many colorful and beautiful magazines. Casa Magazines in the West Village is one of my favorite magazine shops in the city.

Asiatiske delikatesser // Asian delicacies

Der er ikke noget bedre end at bestille takeaway og sidder foran tv’et en kold vinteraften. Når der så ovenikøbet er top underholdning i form af Grammy Awards, så kan det næsten ikke bliver bedre. Det var et superfedt show med nogle gode performens. Jeg blev dog en smule skuffet over, at Bruno Mars vandt så mange Grammys. Hvad med Jay Z, Kendrick Lamar og Childish Gambino? Jeg var ikke helt enig i vinderen af kategorierne; Album of the Year, Record of the Year og Song of the Year. Hvad synes I? Var Bruno Mars den sande vinder?

Translation:

There is nothing better than to order food and sit in front of the tv on a cold winter evening. On top of that the Grammy Awards was on tv. It was a super cool show with some good performers. I was a bit disappointed that Bruno Mars won so many Grammys. What about Jay Z, Kendrick Lamar and Childish Gambino? I did not quite agree with the winner of the categories; Album of the Year, Record of the Year and Song of the Year. What do you think? Was Bruno Mars the true winner?

Pernille-Greenwich-1

Pernille-Greenwich-bw

Pernille-Greenwich-2

Greenwich Village

Er der et sted jeg elsker at slentre rundt, så er det Greenwich Village. De mange smukke huse og små lækre designer butikker, gør kvarteret til et oplagt mål for en lille udflugt. Der er simpelthen så pænt i det område! Desværre, var det ekstremt koldt den dag min kæreste og jeg gik rundt i området, så det blev et kort visit.

Translation:

If there is a place I love to stroll around then it’s Greenwich Village. The many beautiful houses and upscale designer boutiques, makes the neighbourhood a prime target for a little excursion. It is simply such a beautiful area! Unfortunately, it was extremely cold the day my boyfriend and I walked around the area, so it was a short visit.

Pernille-Fastelavnsbolle

Fastelavnsbolle bagning // Danish pastry baking

Og så blev min længsel efter fastelavnsboller for stor, haha! Tjek indlægget ud her, hvor jeg skriver lidt om, hvor meget jeg savner det cremede vidunder! Så jeg fik endelig taget mig sammen til at bage nogle stykker. Jeg gav mig i kast med at bage wienerbrødsdej, hvilket viste sig at være enormt tidskrævende. Resultatet blev egentlig okay vellykket, men dejen blev ikke helt som den fra bageren. Måske bollerne skulle have haft lidt længere, og så ekstra med varme. Ihvertfald blev vaniljecremen virkelig god, og jeg fik stillet mine værste cravings!

Translation:

And then my cravings for the danish vanilla pastry got too big, haha! Check the post out here, where I write a little bit about how much I miss this Danish creamy pastry! So I finally made some of the Danish specialty pastry. The result actually turned out pretty okay, but the buns were not as good as when I buy it at a Danish Bakery. At least the vanilla cream was really good.

Processed with VSCO with hb2 preset

Blå himmel // Blue sky 

Og så har der nogle dage været den fineste blå himmel, over New York City. Så skønt! Vinteren i New York er generelt lidt nemmere at komme igennem, end den danske vinter. Der er flere solskinstimer, blå himmel og vejret er knapt så gråt. Jeg nyder det i fulde drag.

Translation:

We have had some days with a beautiful blue sky in New York City. So amazing! Winter in New York is generally a little easier to get through than the Danish winter. There are more hours of sunshine, blue skies and the weather is not as grey. I enjoy it to the fullest.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *