The Apartment by The Line

IMG_2369

The-Line-NYC-1

The-Line-NYC

The-Line-NYC-5

The-Line-NYC-2

TheLine

The-Line-NYC-3

Pernille-The-Line-Filter-3

The Apartment By The Line, NYC 

(English translation below)

Har I haft en god tirsdag? Jeg håber at I er kommet godt ind i den nye uge?

I dag vil jeg skrive lidt om en koncept butik, som jeg holder utrolig meget af, her i New York City. I fredags var jeg et smut forbi The Apartment by The Line, for lige at se hvad de har fået af nye ting og sager. Jeg besøger butikken med jævne mellemrum, fordi de ændre en smule på indretningen, for tid til anden, og der derfor altid er ny inspiration at hente på både indretning – og modefronten. The Apartment by The Line er indrettet som en lækker New Yorker lejlighed i hjertet af SoHo. Det er en ret unik oplevelse at træde ind i den smukke lejlighed, hvor alt er til salg. Butikken besidder en hjemlig og afslappet atmosfære, som er så fin, og personalet er altid imødekommende og venlige. Jeg bliver ofte hængende i længere tid, når jeg er her, fordi der er så meget at se på og så hyggeligt at være. Denne gang forelskede jeg mig i deres sofa og deres vintage gulvtæppe. Se lige farverne på tæppet i støvede lyserøde, blå og grønne nuancer, så fint altså! Lejligheden ligger på smukke Greene Street, og for at komme derop skal man tage en elevator fra gaden, som åbnes direkte ind i lejligheden. Et lille ekstra feature, som jeg synes er ret sejt.

The Line sælger designer brands som; Loewe, Proenza Schouler, Altuzarra og mange flere. På indretningenfronten har de blandt andet en del brugskunst og møbler fra skandinaviske designere og arkitekter. Der er også mulighed for at shoppe deres produkter på The Lines hjemmeside, her! Jeg kan varmt anbefale at slå et smut forbi lejligheden, hvis du alligevel er på shoppetur i SoHo. Det er en anderledes og unik shoppe oplevelse.

Adresse:
76 Greene Street, 3rd Floor
New York, NY 10012
English Translation: 

Have you had a good Tuesday? I hope you had a good start to the new week? 
Today I want to write a little about a concept store, which I like a lot here in New York City. Last Friday I stopped by The apartment by The Line, just to see what new things they had in store. I visit the boutique regularly, because they change the décor, from time to time. Therefore there is always new inspiration on the interior design – and fashion front. The apartment by The Line is decorated like a gorgeous New York apartment in the heart of SoHo. It is a very unique experience to step into the beautiful apartment, where everything is for sale. The store possesses a homely and relaxed atmosphere, which is so nice, and the staff is always accommodating and friendly. I often stick around longer when I’m here, because there is so much to look at, and it is so cozy to hang out there. This time, I fell in love with the couch and the vintage rug. Just look at the colors of the rug in dusty pink, blue and green hues, so pretty! The apartment is located on beautiful Greene Street. To get to the apartment you take an elevator from the street, which opens directly into the apartment. A little extra feature, which I think is pretty cool. 
The Line sells designer brands such as; Loewe, Proenza Schouler, Altuzarra and many more. On the interior decorating front they have, among other things, quite a lot of design and furniture from Scandinavian designers and architects. You can also shop their products at The Line’s website, here! I can highly recommend to swing by the apartment, if you are already on a shopping spree in SoHo. It is a different and unique shopping experience.
Address:
76 Greene Street, 3rd Floor
New York, NY 10012

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *