Shopper Bags

Pernille-Tote-Bags

NET BAG – Doug Johnston, PINK THANK YOU BAG – Poppy Lissiman, PRINTED SHOPPER BAGACNE, BLUE STRIPED SHOPPER BAGBALENCIAGA, LEATHER NET BUCKET BAG – STAUD, BLACK NET BAG – The Fine StoreBAZAR PARIS BAGBALENCIAGA, YELLOW PRINTED THANK YOU BAGPoppy Lissiman, BLACK THANK YOU BAGPoppy LissimanPINK STRIPED SHOPPER BAGBALENCIAGA, STRIPES WOVEN TOTE BAGTRUSS

(English translation below)

Hejsa! Jeg vågnede op til det fineste snevejr i New York i dag. Sneen dalede ned udenfor vinduet og gav det der helt specielle lys, som man kun ser når det er snevejr. Desværre er det slået over i slud og regn nu, damn it, hah! Jeg havde ellers håbet på en rigtig sne dag. Når det nu alligevel er vinter, så er New York noget pænere klædt i hvidt. Til gengæld, er jeg glad for at det ikke er så mega koldt i de her dage, og man kan jo ikke både have sne og varme på en og samme gang, selvom det kunne være rart.

Jeg er blevet ret fascineret af tendensen med shopper bags, som kan være en luksus version af en vasketøjstaske, indkøbsnet eller plastik pose. Specielt er jeg vild med Poppy Lissimans Thank You tasker. Den er en opgraderet version af den gængse rose plastik pose, som man får i China Town, når man har købt en vare. Det er en vildt fin ide, synes jeg! Thank You taskerne kan både bruges til indkøb eller til at spice et outfit op. Jeg tænker, at den lyserøde Thank You taske, kunne være sej til et lyserødt feminint jakkesæt – Tone i tone, I ved. Og så er der jo de romantiske net tasker, som minder mig om fransk elegance. De var allemandseje sidste sommer, men jeg synes stadig de holder. Det er nu så pænt med en net taske til en tur på stranden eller i supermarkedet. Og så koster en net taske ikke nødvendigvis alverden. Der findes mange billigere versioner at finde på nettet. Balenciaga er også med på bølgen med deres shopper bags i striber og med print. Det er jo uden tvivl luksusudgaven af en shopper bag. Jeg synes, den firkantede form, inspireret af en vasketøjtaske, er noget så cool. I det hele taget er det sjovt med mode, hvordan designere oftes inspireres af hverdagsting eller subkulturer, som de designer deres version af, og gør disse til it-items, som alle må have fingrene i.

Så er vi nået til midten af ugen, onsdag! Jeg kan allerede mærke weekenden komme snigende. Torsdag, fredag og lørdag er mine yndlingsdage i løbet af ugen, så man må sige at jeg har lidt at se frem til i dag, haha! Søndag er naturligvis også fin, men det er dagen før mandag og starten på en ny uge. Jeg er bare ikke så god til mandage, som så mange andre heller ikke er.

Kan I have en dejlig onsdag venner <3

 

English translation:

Hi people! I woke up to the prettiest snow weather in New York today. The snow fell down outside the window and gave the sky that special light, as you only see when it is snowing. Unfortunately it has turned into rain now, damn it, hah! I had hoped for a real snow day. When it is winter now, anyway, I like New York better covered in white. On the other hand, I am glad that it is not crazy cold these days, and I cannot have both snow and warm weather at the same time. Even though it would be nice, lol. 
I have become quite intrigued by the shopping bag trend, which can be a luxury version of a laundry bag, shopping bag or plastic bag. Specifically, I am crazy about Poppy Lissimans Thank You bags. It is an upgraded version of the rose plastic bag, which you often get in China Town. It is a really cool idea, I think! The Thank You bags can be used both for shopping groceries or to spice up an outfit. I’m thinking that the pink Thank You bag, could be awesome styled with a pink feminine suit – shade on shade, you know. Then there is of course the romantic net bags, which reminds me of French elegance. It seemed like everyone had one last summer, but I still think the net bag is cool. It is the perfect bag for a walk on the beach or for your groceries at the market. Also a net bag can be super inexpensive. There are many cheaper versions to find on the internet. Balenciaga is also taking part in the shopper bag trend, with their shopping bags in stripes and prints. It is, without a doubt, a luxury edition of a shopper bag. I think the square shape, inspired by a laundromat bag, is so cool. All in all, it is fun to see how often designers are inspired by everyday things or subcultures. They design their version of it and these versions become IT items, which a lot of people want to get a their hands on. 
So we have reached the middle of the week, Wednesday! I can already feel the weekend coming. Thursday, Friday and Saturday are my favorite days during the week, so I have something to look forward to today, haha! Sunday is also great, but it is the day before Monday and the start of a new week. I am just not loving Mondays, like a lot of other people I am sure. 
Have a nice Wednesday  <3
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *