Denim & a Splash of Yellow

Pernille-Vintage-Denim-Jacket-2

Pernille-Vintage-Denim-Jacket-4

Pernille-Vintage-Denim-Jacket-5

Pernille-Vintage-Denim-Jacket-6 copy

Pernille-Vintage-Denim-Jacket

DENIM JACKETVintage, EARRINGSVintage, PANTSBy Malene Birger, BOOTSZARA

(English translation below)

Hey Folkens! Har I en lækker weekend?

Jeg har lige spenderet et par dage oppe nordpå i New York State, og det har været så rart at være lidt væk fra byen. Vi var deroppe for at deltage i et ret spændende photoshoot, som min kærestes firma afholdte. Det blev simpelthen så vellykket og smukt, men jeg tænker lige at fortælle jer mere om det hele senere.

Billederne er taget på Valentins dag i onsdags. Vi tog en tur hen til Brooklyn Heights, som er et sindssygt smukt område i Brooklyn, tæt ud til vandet og med udsigt over til Manhattan. Jeg elsker at slentre rundt i det kvarter med alle dets gamle bygninger. Jeg fornemmer virkelig historien og hvor gammelt området er, det har så meget charme. Se bare de smukke Brown Stone huse, som er så ikoniske for New York. De er kæmpe store, fyldt med krummelurer på facaden og fantastisk, flotte dobbeltdøre. Jeg har i noget tid haft en drøm om en dag, at bo i en af disse ikoniske Brown Stones. Nu må vi se om det en dag går i opfyldelse, hah! Jeg havde en vintage denim jakke på i onsdag. Den boksede form og det korte snit er helt perfekt, og det samme gælder for den forvaskede blå farve. Jeg havde stylet det hele med et par gule perleøreringe. De giver lige et tiltrængt color splash til outfittet.

Jeg har ikke fået givet jer en update på hvad jeg har lavet de sidste par uger, så i morgen tænker jeg at få et Weekly indlæg stablet på benene til jer. Så kan I få sat nogle ord og billeder på mine foregående uger. Jeg skriver der her indlæg sent lørdag aften, her i New York, så I læser det nok først her søndag.

Kan I have en dejlig søndag allesammen!

Translation:

Hey people! Did you have a nice weekend?
I just spent a couple of days upstate, and it has been so nice to get a little out of the city. We went upstate to participate in an exciting photoshoot, that my boyfriend’s company did. It was such a successful and beautiful shoot, but I think I am going to tell you more about it later.
The pictures are taken on Valentine’s Day last Wednesday. We went to Brooklyn Heights, which is an insanely beautiful area in Brooklyn. It is near the sea and with a gorgeous view to Manhattan. I love to stroll around the neighborhood with all of its old buildings. I sense the history and how old the area really is, it has so much charm. Just look at the beautiful Brown Stones that are so iconic for New York. They are huge, with a beautiful façade and stunning, beautiful double doors. I have a dream of someday to live in one of these iconic Brown Stones. Hopefully it will come true one day, hah! I had a vintage denim jacket on on Wednesday. The boxed fit and the short cut is absolutely perfect, and the same goes for the blue wash. I styled it all with some yellow pearl earrings. They give a much needed color splash to the outfit. 
I have not given you an update on what I have been doing the last couple of weeks, so tomorrow I am thinking about making a Weekly post for you guys.
Have a great Saturday night!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *