Weekly

(English translation below)

Hej allesammen! Jeg håber I har haft en god weekend. Hvad har I brugt den på? Jeg har faktisk mest fået ordnet nogle praktiske ting, og så lavede jeg en lækker lørdagsmiddag i går. I dag har vi gang i projekt-cement-spisebord, som indtil videre er blevet så vellykket. Ja, vi besluttede os for at lave cement spisebordet. I kan læse mit indlæg, om planerne for vores spisebordsområde, lige her! Jeg skal nok vise jer, når vi er helt færdige med det. I aften har jeg planer om at lave en lækker Ramen med kylling, nudler og grønsager. Måske jeg også begiver mig ud i, at forsøge at lave nogle dumpling. Måske et lidt ambitiøst madprojekt – vi får se om jeg får det gjort, haha!

Her kommer mine sidste par uger i ord og billeder. Jeg indså at jeg har spist en hel del ude, på det sidste, så det er rigeligt med mad billeder, haha! Egentlig, synes jeg også, at mad er en så vigtig del af New York City. Både når man kommer som turist og når man faktisk bor her. Maden i New York er så god, og man kan få ekstrem mange forskellige typer af mad fra hele verden.

Translation:

Hello everyone! I hope you had a good weekend. What have you been up to? I mostly have been doing practical stuff, and then I made a delicious Saturday night dinner yesterday. Today we are working on project-concrete-dining-table, which so far is so successful. Yes, we decided to go with the concrete version of the dining table. You can se my post about our dinning area plans right here! I will show you when we are completely finished with it. Tonight I am planning on making a delicious Ramen with chicken, noodles and vegetables. Maybe I am also going to make some dumplings. It might be a little ambitious of a food project though – we will see if I get it done, haha! 
Here is my last few weeks in words and pictures. I realized that I have been eating quite a lot out recently, so there is a lot of food photos this time, haha! I also think that food is such an important part of New York City. Both when you visit as a tourist, and when you actually live here. The food in New York is so good, and you can get an extreme amount of different types of food, from around the world.

Processed with VSCO with hb1 preset

Pernille-SoHo-1

Smukke SoHo / Beautiful SoHo

En fredag, da jeg havde været til et møde i Midtown, tog jeg et smut ned til SoHo, for at gå lidt rundt og spise frokost. Jeg holder så meget af arkitekturen i SoHo, det er helt sikkert en af mine favorit områder i NYC. Det er stort set også altid der jeg tager hen, når jeg skal shoppe.

Translation: 

One Friday, when I had been to a meeting in Midtown, I took a trip down to SoHo, to walk around and eat lunch. I love the architecture in SoHo, it is definitely one of my favorite areas in NYC. It is pretty much always there I go when I want to do some shopping.

Pernille-By-Chloe

Pernille-By-Chloe-1

Frokost hos By CHLOE / Lunch at By CHLOE

I SoHo Spiste jeg frokost hos By CHLOE, et sted der laver vegansk mad. Det er altid superlækkert og jeg synes ikke, at jeg lægger mærke til at maden er plantebaseret. Det smager af en masse, samtidig med at det føles rent. Jeg kan varmt anbefale deres guacamole burger, sweet potato fries og en kokosnød on the side – manner det er godt! De laver desuden også veganske cookies og is, som jeg ikke har fået smagt endnu. Jeg synes konceptet er så fint og gennemført. Stedet er indrettet lækkert og deres grafiske udtryk er desuden meget gennemført. By CHLOE ligger flere steder på Manhattan og i Brooklyn.

Translation: 

In SoHo, I Ate lunch at By CHLOE, a place that makes vegan food. The food is always good and I never notice that the food is plant based. It is very tasty, while at the same time it feels clean. I highly recommend their guacamole burger, sweet potato fries and a coconut on the side – Oh my, it is good! CHLOE also makes vegan cookies and ice cream, which I have not tasted yet. I think the concept is so cool and well thought through. The restaurants are decorated nicely and their graphic expression is awesome. By CHLOE is located in several places in Manhattan and Brooklyn.

Processed with VSCO with m5 preset

Blomster i SoHo / Flowers in SoHo

Og som jeg før nævnte, så elsker jeg at trisse rundt i SoHo og kigge i butikker. Her støtte jeg på en mega flot samling af blomster i en butik, og måtte tage et snap shot af det. Altid godt med noget blomster inspiration til lejligheden.

Translation: 

As I previously mentioned, I love strolling around in SoHo and look in all the shops. Here I stumbled upon on a very beautiful arrangement of flowers in a store, and had to take a snap shot of it. Always good with some floral inspiration for the apartment.

Pernille-Five-Leaves

Truffle fritter på Five Leaves / Truffle fries at Five Leaves

En anden dag var jeg på en hyggelig tur til Greenpoint i Brooklyn med min søde roommate. Vi spiste frokost på Five Leaves og det var så lækkert. Five Leaves er nok i top 5 på min liste over gode frokoststeder i New York. Jeg bestiller som regel deres hjemmelavede ricotta, med brød til, og så truffle fries. Deres truffle fries er for vilde, I’m telling you! Det skal siges, at det altså var dele fritter, haha!

Translation:

Another day I went on a cozy trip to GreenPoint in Brooklyn with my sweet roommate. We ate lunch at Five Leaves and it was so delicious. Five Leaves is probably in top 5 on my list of good lunch spots in New York. I usually order their homemade ricotta, with bread and then truffle fries. Their truffle fries are too good, I’m telling you! By the way we shared the gigant portion of  fries, haha!

Processed with VSCO with c1 preset

Solnedgang over Manhattan // Sunset over Manhattan

Efter frokosten gik vi en tur ned til vandet i Williamsburg. Solen var ved at gå ned, så vi fik en smuk solnedgang med over Manhattans skyskrabere. Det var bidende koldt, men så smukt. I kan skimte One World Trade Center og Williamsburg Bridge på billedet. Af en eller grund, virker solnedgangene i New York vildere end hjemme i Danmark.

Translation:

After lunch we went for a walk down to the water in Williamsburg. The Sun was about to set, so we saw a beautiful sun setting over Manhattan’s skyscrapers. It was biting cold, but so gorgeous. You can see a glimpse of One World Trade Center and Williamsburg Bridge on the image. 

Pernille-The-Good-Batch-1

Ice cream sandwich hos The Good Batch Bakery / Ice cream Sandwich at The Good Batch Bakery

Nu til et koncept, jeg ikke kendte til, før jeg flyttede til New York: ice cream sandwiches! Tænk en lækker klat is og chokolade klemt ind imellem to saftige cookies. Det er altså så godt! Ikke noget jeg spiser særlig tit, men i ny og næ er det altså en luksus snack eller dessert. De laver dem på mange restauranter herovre.

Translation:

Now to a concept I did not know about before I moved to New York: the ice cream sandwich! Imagine a delicious scoop of ice cream and chocolate sandwiched in between two crunchy cookies. It is so, so good! It is not something I eat very often, but every now and then it is a luxury snack or dessert. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Udsigt fra Brooklyn Heights / View from Brooklyn Heights 

På Valentins dag tog vi bilen til Brooklyn Heights og nød, efter min mening, en af de bedste udsigter til down town Manhattan. Se lige engang – sådan et imponerende syn!

Translation:

On Valentine’s Day, we took the car out to Brooklyn Heights and enjoyed, in my opinion, one of the best views of down town Manhattan. Just look at it – such an empressive sight!

Pernille-Suzume-Bar

Pernille-Suzume-Sushi

Suzume in Brooklyn / Suzume in Williamsburg

Om aftenen spiste vi mad på Suzume, i Williamsburg, som er en fantastisk bar og restaurant. Ganske lille, men med masser varme, hygge og god stemning. Maden her er sublim; en fusion mellem mexikansk og japansk, vil jeg mene. Deres sushi er det bedste jeg har smagt i NYC, indtil videre, og jeg har været en del steder efterhånden. Fisken er så frisk og velsmagende. Sushien har ikke så meget pynt og krymmel på toppen, men er så ren og lækker. Til forret plejer vi at få en omgang chicken wings, pork belly bao og deres fish tacos. Maden smelter nærmest på tungen, så godt er det. Suzume er stedet, der laver både sushi, ramen og tacos. Det lyder måske skørt, men sammensætningen passer så fint sammen. Det er et absolut must try, hvis I besøger New York! Stedet har mine varmeste anbefalinger.

Translation:

In the evening we ate food at Suzume, in Williamsburg, which is a great bar and restaurant. Quite small, but with plenty of warmth, comfort and good atmosphere. The food here is sublime; a fusion between Mexican and Japanese, I believe. Their sushi is the best I have tasted in NYC, so far, and I have been to quite a lot of sushi spots. The fish is so fresh and tasty.  The sushi does not have so much garnish on top, but it seems so pure and delicious. For starters we usually get chicken wings, pork belly bao and their fish tacos. The food almost melts on the tongue, that is how good it is. Suzume is the place that makes both sushi, ramen and tacos. It may sound crazy, but the composition works well together. It is an absolute must try if you visit New York! The spot has my warmest recommendations.

Pernille-Valentines-Rose

Valentine’s rose

Og så sluttede vi Valentins dag af med at jeg fik en rose, så var dagen også fuldendt <3

Translation: 

We finished Valentine’s Day of with a rose that my boyfriend gave me, and then the day was completed <3

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *