Cat Eye Sunglasses

April-Seventeenth-Micro-Cateye-Sunglasses

(English translation below)

Vejret er fantastisk i New York i dag – intet mindre! Det er 23 grader i februar måned, himmelen er blå og solen står højt på himmelen. Fuglene synger om kap og jeg tror foråret er ved at være her. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg er derfor også blevet inspireret en hel del til dagens indlæg, som skal handle om solbriller, nærmere betegnet cat eye solbriller. I flere sæsoner har cat eye solbriller været en trend, men til den forestående Spring / Summer 2018 sæson, er solbrillerne blevet væsentlig mindre. Mikro-solbrille-trenden, som vel mest af alt minder lidt om en Si-Fi version af solbrillen. Mega futuristisk og meget mere defineret og skarp i sit udtryk, end den større cat eye solbrille. Jeg synes det ser ekstremt cool ud og det giver cat eye solbriller et mere interessant udtryk. Dog vil jeg sige, at nogle af mikro solbrillerne er en smule for overdrevne og små, så det bliver næsten komisk at se på.

Kanye har erklæret, at store solbriller er et no go these days, så Kim K har følt sig nødsaget til at gå med micro solbriller. Jeg ved nu ikke om jeg giver den gode Kanye ret, men denne her video, hvor Kim ikke virker helt tilfreds med hendes mikroskopiske solbriller er ret sjov, hah!

 

April-seventeenth-Cateye-Sunglasses-1

WHITE SUNGLASSESAdam Selman x Le Specs, RED SUNGLASSESASOS, ORANGE SUNGLASSESAdam Selman x Le Specs, BLACK SUNGLASSES Le Specs, BABY PINK SUNGLASSESILLESTEVA, WHITE SUNGLASSESSaint LaurentPINK SUNGLASSESLe Specs, BLACK SUNGLASSES – Saint Laurent, BLACK FRAME SUNGLASSESLe Specs, SILVER SUNGLASSESLINDA FARROW, MULTICOLORED SUNGLASSESAdam Selman x Le Specs, PURPLE SUNGLASSESASOS

Translation: 
The weather is great in New York today – nothing less! It is 23 degrees (celcius) in the month of February, the sky is blue and the sun rises high in the sky. Birds are singing and I think Spring is here. What more can you wish for? 
I am therefore also quite inspired for today’s post, which is about sunglasses more specifically cat eye sunglasses. For several seasons cat eye sunglasses has been a trend, but for the forthcoming Spring/Summer 2018 season the sunglasses are significantly smaller. The micro sunglass trend, reminds me most of all a bit of a Si-Fi version of sunglasses. Very futuristic and more defined and sharp in its expression, than the larger cat eye sunglasses. I think it is extremely cool looking and it gives cat eye sunglasses a more interesting look. However, I will say that some of the micro-glasses are a bit too exaggerated and small, to the extent that it almost looks comical.
Kanye has stated that big sunglasses are a no go these days, so Kim K has felt compelled to only wearing micro sunglasses. I am not sure that I agree with Kanye, but this video in which Kim does not seem entirely happy with her microscopic sunglasses is pretty funny, hah!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *