Weekly

(English translation below)

Hejsa! Har I haft en god weekend? Fik I set Oscars i går nat? Jeg så det i går aftes, eller det meste af det, for jeg blev lidt træt selvom det sluttede hen af midnat. Sejt, hvis nogle af jer, har kunne holde jer vågne til det, i Danmark! Det lykkedes jo ikke engang mig i New York, haha!

Så er det tid til mine seneste par uger i ord billeder. Det er sket lidt og hvert. Som sædvanligt er der masser af mad billeder. Jeg håber I kan lide det? Ihvertfald synes jeg, at det er fedt at tipse jer om spisesteder i New York..

Translation:

Hi people! Did you have a good weekend? Did you guys watch the Oscars last night? I watched it, or most of it, because I was a little tired, and ended up going to bed before it ended. It is time for my last few weeks in pictures. It is a little bit of everything. As usual, there are plenty of food pictures. I hope you like it? At least I think it is cool to share some of the places I eat in New York..

Processed with VSCO with hb1 preset

April-Seventeenth-Oyster-Party-Behind-The-Scenes-Photo-Shoot-1

Uredigerede billeder fra vores østers fotoshoot / Unedited pictures from the oyster shoot

Kan I huske jeg nævnte noget om et fotoshoot i et tidligere indlæg? Anyways, min kæreste ejer et østers firma med sin partner, og de skulle have et stort shoot, for at skyde billeder til deres sociale medier og hjemmeside. De er ved at rebrande firmaet og jeg kan fortælle jer, at fotoshootet var mega vellykket. Billederne blev helt magiske, både i editorial stil og enkelte skud af østers. Jeg har ikke været med til et mad fotoshoot før, men det var sindssygt interessant og spændende. Fotografer og madstylister var så dygtige og professionelle. De tryllede med råvarerne, så de lignede en million.

Translation:

Do you remember I mentioned something about a photoshoot in a previous post?Anyway, my boyfriend owns an Oyster company with his partner. The company had a photoshoot, taking photos for their social media and website. They are about to rebrand the company and I can tell you that the photoshoot was very successful. The photos were absolutely magical, both in editorial style and shots of each oyster. I have not been involved in a food photoshoot before, but it was interesting and exciting to watch. The Photographers and food stylists were so skilled and professional. They created magic with the oysters!

 

Lækreste tapas anretninger og øl / Delicious tapas and beer

I lørdags var jeg på date med min kæreste. Vi besøgte et af vores favorit steder, Italiensk inspirerede Saraghina, i Bed-Stuy, Brooklyn. Det sted er altså så cool og hipt! Der er den fedeste stemning; afslappet og hyggeligt! Da vi ankom til restauranten var der ventetid på ca. 45 minutter, hvilket er ret normalt  på New Yorks restauranter, ofte kan man heller ikke bestille bord på restauranter, med mindre man er et større selskab, så det er bare med at møde op. Heldigvis er Saraghina, så smart indrettet at de har en ekstra bar og lounge område. Her kan man bestille små tapas retter, cocktails, vin og øl, imens man venter på et bord. Vi bestille en række forskellige tapas lækkerier, da vi var blevet godt sultne. Det var simpelthen så godt og hyggeligt, at starte aftenen på den måde.

Translation:

Last Saturday I was on a date with my boyfriend. We visited one of our favorite spots, Italian inspired Saraghina, in Bed-Stuy, Brooklyn. The place is so so cool and hip! With the coolest atmosphere; so relaxed and cozy! When we arrived at the restaurant, we had to wait for a table. The waiting time was around 45 minutes, which is quite normal at New York restaurants. Fortunately Saraghina have an extra bar and lounge area. Where you can order small tapas dishes, cocktails, wine and beer while waiting for a table. We ordered a variety of tapas delicacies, since we were pretty hungry. It was so good, and the perfect to start to the evening.

April-Seventeenth-Saraghina-1

Saraghina 

Da vi fik vores bord, bestille vi bøf tartar og en pizza Buffala. Så godt! Man skal ikke være brød forskrækket, når man spiser på Saraghina, for man får rigeligt af det i form af pizza og deres andre retter, som serveres med brød til. Det er et tungt, men fantastisk lækkert måltid. Vi sad tæt ved deres pizza ovn og kunne mærke varmen derfra. Lyset er dæmpet og stedet er forholdsvis stort – industrielt indrettet, men hyggeligt. Det perfekte date sted, men også godt, hvis man er en mindre børnefamilie.

Translation:

When we got our table, we ordered the steak tartar and a pizza Buffala. So good! You should not mind eating lots of bread, when dinning at Saraghina, because you get plenty of it in form of pizza, and their other dishes that are served with bread as well. It is a heavy, but amazing meal. We sat close by their pizza oven and could feel the heat from the oven, so cozy. The lighting is dim and the place is fairly large, with industrial décor, but still extremely cozy. The perfect date place, but also good if you are a small family with kids.

 

April-Seventeenth-SoHo

New York City bygninger <3 / New York City buildings <3

Fine New York på en regnvejrsdag i SoHo. Selvom vejret er gråt er denne her by altid så fin og magisk, synes jeg.

Translation:

Beautiful New York on a rainy day in SoHo. Even though the weather is gloomy and grey this city is always pretty and magical.

April-Seventeenth-Breakfast-1

Weekend morgenmad til to / Weekend breakfast for two

I lørdags lavede jeg stor morgenmad til min kæreste og jeg, og så hyggede vi ellers med snak og spisning. Jeg elsker langsomme morgener, hvor tingene ikke skal gå stærkt. Bare ren nydelse og afslapning.

Translation:

Last Saturday, I made a big breakfast for my boyfriend and I. We enjoyed the food while talking. I love slow mornings, where things are not moving at a quick pace. Just pure enjoyment and relaxation.

 

April-Seventeenth-Magazines

Mulberry Iconic Magazines

Jeg var på min månedlige magasin tur, for at kigge på modemagasiner og samle inspiration, denne gang hos Mulberry Iconic Magazines, i Little Italy. Bedste magasin shop!

Translation:

I went on my monthly magazine trip, to look at fashion magazines and gather inspiration, this time at Mulberry Iconic Magazines, in Little Italy. Best magazine shop!

Processed with VSCO with hb2 preset

Løbetur langs East River / Running along The East River 

Denne her dag savner jeg allerede! 23 grader, høj sol og en skyfri himmel. Det var sommer for en dag i New York City, i februar måned. Vi løb en tur fra Bushwick til Williamsburg, langs vandet og East River, med denne her udsigt til Manhattan. Ja, tak! Jeg fik lige loadet op på D-vitamin og nu kan foråret godt se at komme.

Translation:

I miss this day already! 23 degrees (celcius), sun and a cloudless sky. It was summer for a day in New York City, in the month of February. We went on a run from Bushwick to Williamsburg, along the East River, with a view of Manhattan. Yes, thank you! That day I  loaded up on vitamin D and now I am so ready for spring to come.

 

April-Seventeenth-Taco-Tuesday

Taco Tuesday

Nogle gange er det rart med en Taco Tuesday, med ekstra guac og chips on the side! Vi opdagede lige en ny mexicansk restaurant et stenkast fra lejligheden og den skulle da prøves.

Translation:

Sometimes it is nice to have a Taco Tuesday, with extra guac and chips on the side! We just discovered a new Mexican restaurant close by our apartment, and we had to try it out.

IMG_3560

Bamse jakke og hat på en iskold dag / Bear jacket and a hat on a ice cold day

På hyggetur til Long Island i weekenden, iklædt en af favorit jakkerne. Jeg har den lige lidt ekstra på, her inden den bliver for varm. Resten af outfittet kommer op en af dagene.

Translation: 

On a fun trip to Long Island this weekend, dressed in one of my favorite jackets. I am wearing it a little extra, before it gets to warm. The rest of the outfit I will show you soon.

Processed with VSCO with a4 preset

Porter Magazine

På min magasin runde fik jeg købt denne måneds Porter Magazine. Det er efterhånden en af mine favorit modemagasinerne.

Translation:

On my magazine shopping trip I bought this month’s Porter Magazine. It has become one of my favorites.

April-Seventeenth-By-Woops-Williamsburg

By Woops in Williamsburg

Chai latte på yndlings caféen By Woops Bakeshop i Williamsburg. Nu sælger de minsandten også flødeboller. Hvad sker der lige for det? Jeg måtte altså lige smage en. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået en flødebolle, da det kun er Meyers på Grand Central, der ellers sælger dem.

Translation:

Chai latte at my favorite Café By Woops Bakeshop in Williamsburg. They started to sell cream puffs (a Danish specialty called flødeboller). I had to taste one of course. I cannot remember when I last had a cream puff, as only Meyers at Grand Central sells them.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *