Pink Suits

April-Seventeenth-Pink-Suits

SALMON PINK SUIT – ZARA, PINK SUITTIBI, LIGHT PINK SUITTHEORY, LOOSE FITTING PINK SUITENVIISHINY PINK SUIT& Other Stories, BELTED PINK SUITOscar de la RentaVIBRANT PINK SUITAltuzarra, DOUBLE BREASTED PINK SUITGINA TRICOT

(English translation below)

Glædelig fredag til jer alle! Skønt med weekend igen. Jeg synes, endnu engang, at ugen er gået mega hurtigt – hvor bliver tiden af?

Pink, pink, pink! Pink er dagens farve her på April Seventeenth! Jeg har altid elsket farven pink i forskellige nuancer, hot pink, støvet pink, candy floss, fuchsia og jeg kunne blive ved. Det er en så fin, feminin og opsigtsvækkende farve, som udstråler ren power. Og nu, når ordet falder på power, så er jeg vild med suit trenden. Pt. ser jeg den over alt på street style billeder og catwalken, hos modehuse som Céline, Oscar de la Renta og Acne Studios. Designere, som tager den maskuline beklædningsgenstand og gør den til noget feminint. Silhuetterne er mange og der er både de feminine, figursyede suits med cigaretbuks, eller de mere maskuline suits med løse silhuetter og voluminøse bukseben. Det gode ved et suit er, at det ikke kræver meget planlægning, da der både er en over- og underdel. Bare på med en hvid t-shirt til hverdag, eller dress suitet op med et rødt corsage eller top til fest. At style suitet uden noget under blazeren, andet end en blonde bh, synes jeg også er så fint. Eller hvad med tone i tone, med en pink top under og en pink taske. For at dresse et suit ned og give det en mere streetet vibe, ville jeg addere et par chunky sneakers på fødderne. For tiden er der mange cool, såkaldte dad sneakers på markedet, og de ser lækre ud til et par løst siddende suitbukser. Et par elegante satin heels i pink, rød eller grøn ville også se super fint ud.

Som I kan høre er jeg all about et pink suit her til foråret og sommeren. Er et pink suit noget I ville rocke, den kommende sæson? Jeg håber at I alle får en skøn weekend, hvad end den står på af planer. Vi ses snart!

Translation: 

Happy Friday to you all! The weekend is already here. I think, once again, that the week has gone by so fast – where did the time go?
Pink, pink, pink! Pink is the color of the day on April Seventeenth! I have always loved the color pink in various shades of hot pink, dusty pink, candy floss, fuchsia and I could go on. It is a very nice, feminine and attention grabbing color, that radiates pure power. And now, when the word falls on the power, I am crazy about the suit trend. Currently I see it every where on street style pictures and the catwalks, at fashion houses such as Céline, Oscar de la Renta and Acne Studios. Designers who takes the masculine garment and makes it into something feminine. The silhouettes are so many! There are the feminine, figure-sewn suits with cigarette pants, or the more masculine suits with loose silhouettes and bulky legs. The good thing about a suit is that it does not require much planning, since there is both a top and bottom. Just put on a white t-shirt for  an everyday look. Or dress the suit up with a red corsage or top for a party look. Style the suit without anything underneath the blazer, other than a lace bra, for a chic look. What about tone on tone, with a pink top and a pink bag. To dress a suit down and give it a street vibe, I would add some chunky sneakers on my feet. Currently, there are many cool, so called dad sneakers on the market, and they look awesome with a pair of loose fitting suit pants. An elegant satin heel in pink, red or green would also look very pretty. 
As you can hear, I am all about a pink suit for this spring and summer. Is a pink suit something you would rock the upcoming season? I hope that all of you have a wonderful weekend, whatever your plans are. I will see you soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *