Beauty: Pink Products

Processed with VSCO with hb1 preset

 

CLOUD PAINTGlossier, SUPER GLOWGlossier, COCO MADEMOISELLECHANEL

(English translation below)

Hej folkens! Jeg håber I har en dejlig tirsdag? I dag er det tid til en beauty snak. Det er de pink produkter, som er i spotlyset. Fornemmer i et tema herinde? De sidste par indlæg har, da været rigeligt pink; et outfit med pink neonlys i baggrunden, pink suits og nu pink beauty produkter. Det var egentlig ikke så gennemtænkt, men jeg elsker ihvertfald pink, så måske det var en ubevidst handling.

Kan I huske at jeg for nogle uger tilbage skrev om Glossier? Og at jeg havde købt nogle af deres produkter? Dem har jeg fået afprøvet nu og derfor tænkte jeg, at det var på sin plads at skrive om dem i dag. Sådan bare lidt et første håndsindtryk af dem, I ved. Jeg synes, altid det er sjovt at afprøve nye produkter og forhåbentlig finde nye favoritter. Jeg er altså vild med New York på det punkt (eller én ud af mange punkter). Man kan finde stort set alt inde for beauty, og så er det også her beauty butikkerne hurtigt opsnapper de nyeste trends. Jeg elsker at gå på opdagelse i Sephora, der er virkelig alle mulige former for produkter, både de forventede og uventede, hah!

Translation:

Hi peeps! I hope you are having a lovely Tuesday. Today it is time for a beauty talk. The pink beauty products are in the spotlight. Are you sensing a theme here? The last few posts have had some kind of relation to pink; an outfit with pink neon lights in the background, pink suits and now pink beauty products. It was not really intentional, but I certainly love pink, so maybe it was an unconscious act. 
Do you remember that I wrote about Glossier a few weeks back? And that I had bought some of their products? I have already tested them out, and I thought it would be fun to write about them today. It is just a first hand impression of the items. I think it is always fun to try out new products and hopefully find new favorites. I am so crazy about New York in that way (or one of many ways). You can find pretty much everything related to beauty here, and beauty shops quickly spot the latest trends. I love to go explore in Sephora, which really has all sorts of products, both the expected ones and the unexpected, hah!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

CLOUD PAINT er en creme blush, som er ekstrem nem at påføre. Jeg bruger den på æblet af kinden og en smule op af kindbenet, for et frisk look. Blushen er super fin i konsistensen og resultatet ser naturligt ud. Sommetider har jeg ønsket lidt mere farve og heldigvis er Cloud Paint ret nem at bygge op i farven, ved at påføre flere lag. Nu har jeg brugt produktet i nogle uger og jeg synes altså, at det fungerer så godt! Og så går farven Puff, bare perfekt i spænd med min HOOLA MAT BRONZER, som jeg skrev om her! Den har en let lyserød farve og den passer vildt godt til min hudtone. Jeg tænker at den farve også bliver så pæn til sommerbrun hud.

SUPER GLOW er en serum, som jeg bruger efter jeg har renset mit ansigt og før jeg putter ansigtscreme på. Generelt set er jeg glad for serums, de går virkelig ind og hjælper huden på en anden måde en ansigtscremen. Super Glow har C vitamin og magnesium, som skulle afhjælpe mørke pletter, og gøre huden glattere og mere skinnende over tid. Desuden er Super Glow fri for parfume og parabener, hvilket min sarte hud er glad for. Jeg har ikke set de store resultater endnu, hvilket kan skyldes at jeg skal bruge produktet i længere tid. Det skal dog siges at min hud føles virkelig lækker, når jeg har påført serummet. Jeg ser også en smule ekstra glød og shine i huden efter påførsel. Jeg tror, at jeg vil vende tilbage med en ekstra update på dette produkt, så min hud kan nyde godt af produktet og dets fordele over længere tid.

COCO MADEMOISELLE er min absolut ubestridte yndlings parfume fra Chanel. Derfor måtte den også lige med her blandt mine pink produkter. Til de af jer, som ikke kender den kan jeg varmt anbefale jer at prøve den. Den har en dyb duft, som er varm og feminin. Med ingredienser som tonka bean og vanilje fra Madagascar, gør den duften unik og sensuel. Jeg tror, jeg har brugt duften i 10 år nu, og jeg er ret sikker på at den er en duft for livet. Medmindre at Chanel stopper med at producere den, så tror jeg ikke at nogensinde stopper med at købe den. Det er da vidst det, jeg vil kalde parfume kærlighed på højt plan, haha! Har I også nogle parfumer, I aldrig bliver trætte af?

Translation: 

CLOUD PAINT is a cream blush, which is extremely easy to apply. I use it on the apple of the cheek and a bit on the cheek bone, for a fresh look. The blush is super fine in texture and the result looks natural. Sometimes I want a little more color, and fortunately Cloud Paint is easy to build up in the color, by applying multiple layers. Now I have used the product for a few weeks and I think that it works so well! The color, Puff, goes so perfectly with my HOOLA MATTE BRONZER, which I wrote about here! It has a light pink color and it matches well with my skin tone. I am thinking that the color will be nice with a golden summer tan. 
SUPER GLOW is a serum that I use after I have cleaned my face and before I apply face lotion. In general, I love with serums, because they really helps the skin in a different way than a facial cream. Super Glow have vitamin C and magnesium, which should alleviate dark spots, and make the skin smoother and shinier over time. In addition, Super Glow is free of fragrance and parabens, which my sensitive skin loves. I have not seen major results yet, which might be due to the fact that I need to use the product for a longer period of time. It has to be said that my skin feels really great when I have applied the serum. I also see a bit of extra glow and shine on the skin after applying the serum. I think I will write an additional update on this product, when my skin has benefited from the product over a longer period of time. 
COCO MADEMOISELLE is my absolute favorite perfume from Chanel. For those of you who do not know it, I can highly recommend you to try it. It has a deep scent that is warm and feminine. With ingredients like tonka beans and vanilla from Madagascar, that makes the fragrance unique and sensual. I think I have used the scent for 10 years now, and I am pretty sure that it is a perfume for life. Unless Chanel stops producing it, I do not think that I will ever stop buying it. Do you also have a perfume you never get tired of?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *