Silky Blues 2.0

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-8

IMG_3801

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-7

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-3

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-6

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-9

April-Seventeenth-Blue-Silk-By-Malene-Birger-2

BLUE SILK SHIRTBy Malene BirgerJEANSGina Tricot, EARRINGSVintage

(English translation below)

YES! Så er det lige straks weekend! I Danmark er de fleste af jer måske allerede smuttet fra arbejde. Her I NYC er der en god del af dagen tilbage, selvom vi kun er bagud 5 timer pt.. Vi gik over til sommer tid i sidste weekend, hvilket Danmark vidst først gør i næste weekend, eller tager jeg helt fejl? Hvad skal I bruge weekenden på? Fest og ballade, eller hygge derhjemme på sofaen? Min kæreste og jeg taler lidt om at tage en spontan weekendtur. Måske til en anden stat. Et lille getaway, til et sted jeg endnu ikke har oplevet. Det er sgu noget af det fedeste ved at bo i Amerika. Der er så mange områder at se og opleve. Forskellige steder kan være så anderledes, og det kan føles lidt som om de forskellige stater er små lande i et større land. Jeg elsker den mangfoldighed Amerika besidder, landet er jo så stort, at der er forskellige klimaer og naturen er så forskelligartet. Jeg har oplevet en hel del stater efterhånden, men der er så meget mere jeg gerne vil se. Så vi tænker, at smutte af sted i aften, eller måske i morgen tidlig til søndag. Hvor ved vi ikke helt endnu, men hvis vi gør det, skal I selvfølgelig med på tur! I kan følge med på min instagram @pernillefrium, ellers opdaterer jeg også bloggen, med et indlæg fra turen.

Og på tale om tur, så var jeg lige et smut i DUMBO den anden dag. Som jeg har nævnt før, er det et af mine yndlings områder i NYC. Her er så fint, altså! Det er lidt som at komme tilbage i tiden – det føles som en lille tidslomme midt i beton junglen. Her er brostensbelagte veje, snævre gader og gamle skæve bygninger. Jeg fandt en god lokation til at tage billeder med udsigt til ikoniske brandtrapper, som New York er så kendt for. Det er så fedt, at finde et godt fotosted, hvor man lige rammer den der helt specielle stemning som New York har. Jeg elsker at fange magien i et sted og forevige den på billeder. Det er så meget styrken ved fotografi, at fange et moment og magien i steder, mennesker eller naturen. Jeg havde denne her blå silkedrøm på, en favorit i garderoben i øjeblikket. Den er bare så alsidig, og er så smart designet, at bindebåndet i taljen kan bindes på flere forskellige måder. Silhuetten kan derfor blive forskellig fra gang til gang jeg har den på. Og ja, så er farven jo bare så smuk og indbyder til tusinde af styling muligheder. Denne gang gik jeg for et helt blåt outfit. Denim og silke, to materialer, som fungerer så godt sammen. Jeg tror godt, at jeg kan erklærer at blå er min absolutte favorit farve. Den passer godt med mange andre nuancer, og så er det oftes farven på denim, som er et materiale jeg er kæmpe fan af.

Jeg håber at I får den bedste weekend! Kan I have en dejlig fredag allesammen!

Translation: 

YES! The weekend is just around the corner! What are you up to this weekend? Party and fun, or relaxation at home on the couch? My boyfriend and I talked a little bit about taking a spontaneous weekend trip. Maybe to another state. Just a little getaway, to a place I have not seen before. That is really one of the coolest things about living in America. There are so many areas to see and experience. Places can be so different from each other, and it can feel a bit as if the various states are small countries in one big country. I love the diversity America possess, after all, the country is so big that there are different climates and the nature is so diverse. I have experienced quite a few states by now, but there is so much more I would like to see. So we might leave tonight, or maybe tomorrow morning until Sunday. Where exactly to, we do not know yet, but if we do decide to go, I will bring you along for the trip! You can follow along on my instagram @pernillefrium, otherwise I am also updating the blog with a post from the trip.
And talking about trips, I was just in DUMBO the other day. As I have mentioned before, it is one of my favorite areas in NYC. So pretty! It is a little bit like going back in time in the middle of the concrete jungle. DUMBO has cobblestone roads, narrow streets and old buildings. I found such a good location for taking pictures, with a view of the iconic fire escapes as New York is so known for. It is so awesome, finding a cool location to shoot photos. A place where you just capture that very special ambiance that New York has. I love to capture the magic of a place, and portrait it in images. This is really the power of photography to capture a moment and the magic of places, people, or nature. I wore this blue silk dream, a favorite in my wardrobe at the moment. It is just so versatile, and is very well designed. I can tie the ribbon around the waist in a variety of ways, so the silhouette of the shirt, changes from time to time. This time I went for an all-blue outfit. Denim and silk, two materials, which works so well together. I can definitely declare that blue is my absolute favorite color. It fits well with many other shades, and then it is often the color of denim, which is a material I am huge fan of.
I hope you will have the best weekend! Have a wonderful Friday everyone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *