Prints for The Walls

 

April-Seventeenth-Print

YOU ARE MAGIQUESTILLEBEN, FLOWERSPOPPYKALAS, MATISSESTILLEBEN, GREEN PRINTTAPPAN, PINK & RED PRINTTAPPAN, YELLOW PRINTTAPPAN

(English translation below)

Hejsa! Jeg tjekker lige ind med et indretningsindlæg en sen aften. Egentlig skulle dette indlæg være udgivet lørdag, da jeg var på weekendtur med min kæreste i Washington DC, men min computer har strejket. Derfor måtte jeg lige en tur ned til Apple butikken i dag, for at få den fikset. Nu virker den heldigvis igen, men jeg tror snart det er tid til at få købt en ny computer. Er jeg den eneste, som ikke kan overskue, når teknik ikke fungerer?

Nu vel, jeg leder pt. efter en masse fint til vores meget hvide vægge. Jeg elsker farver og det er så nemt at give nogle farvestænk til væggene i form af prints. Jeg har lidt forelsket mig i en masse forskellige typer print. De skal hænge på forskellige vægge og nogle af dem sammen. Jeg er vild med blomster fotos, strengtegninger fra Matisse, typografi og de mere grafiske prints med en masse farve. Billederne over sofaen tænker jeg at holde i simple og mørkere toner, ikke så meget spræl. Og så er tanken den at lege med en masse farver på væggen over spisebordet og på kontoret. Jeg glæder mig til at se hvordan det kommer til fungerer. Forresten skal jeg også snart have vist jer det nye spisebord, og så har jeg en masse gode billeder til jer fra D.C. Stay tuned!

English translation: 

Hey peeps! I am just checking in with an interior decorating post a bit late this night. Actually this post should have been published Saturday, when I was on the weekend getaway with my boyfriend in Washington DC, but my computer has not been working properly. So today I went down to the Apple Store to get it fixed. Fortunately, it is working again, but I think I have to buy a new computer soon. Am I the only one who cannot stand when technical things are not working?

I am currently looking for a lot of pretty prints, for our very white walls. I love colors, and it is so easy to give the walls some color in the form of prints. I am loving a lot of different types of prints. The prints are going to hang on different walls and some of them together. I love flower photos, line drawings by Matisse, typography and graphic prints with a lot of color. The images on the wall over the couch I want to keep in simple and darker tones. And then the idea is to play with a lot of colors on the wall above the dining table and in the office. I am excited to see how the end result is going to look. By the way, I have to show you the new dining table soon, and I also have a lot of great pictures from our stay in D.C.. Stay tuned!

 

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *