Concrete Dining Table

April-Seventeenth-Dinning-Table-4

(English translation below)

Hej venner! Har I haft en dejlig dag? Det sneer og sneer her i New York, og jeg har da heller ikke forladt lejligheden endnu. Jeg tænker at jeg bliver inde i varmen, da vejret skulle blive værre senere. Medierne herovre kalder det for en snestorm, men så slemt, synes jeg nu ikke det er. De har en tendens til at dramatisere vejret en hel del, haha!

Jeg har endelig fået taget nogle billeder af cement spisebordet. Er det ikke mega fint? Det er lavet af min kæreste og hans far, så sejt. De har støbt bordpladen selv, og så har vi fundet nogle sorte metal ben online. Bordpladen er virkelig tung, så det var med at finde nogle robuste ben, der kunne holde til presset. Det hele fungerer heldigvis supergodt sammen og bordet er meget robust. Bordet står op af en væg til hverdag, men hvis vi har gæster er det lige til at flytte ud, så vi kan have fire stole omkring bordet.  Jeg har været en smule i tvivl om jeg skulle vise jer billeder allerede, for jeg er slet ikke færdig med at dekorere endnu, men jeg tænker at det er sjovt, at se hele processen. Så hvad mangler? Billeder på væggen, vi har planer om en hel billedvæg. Jeg tror, det bliver så fint altså! Tjek forresten dette indlæg ud, for at se hvilke prints jeg har i kikkerten. I hjørnet skal der være en plante og måske nogle hylder. Et fint gulvtæppe vil også være med til at samle spiseområdet på en fin måde. Som I kan høre er der masser at tage fat i, men det er jo små sjove projekter, så det skal nok blive underholdende. Hvis I har lyst til at tage et kig, så har jeg allerede skrevet et indlæg om mit spisebordsområde, hvor jeg indvier jer lidt mere i planerne, her! Lamperne over spisebordet er også helt unikke. I sommers var vi på et kæmpe vintage møbelmarked i Massachusetts, her fandt vi dele til spisebordslamperne. Vi købte lampeskærmene og så fandt vi de smukkeste kobberdele, som skulle holde om lampeskærm og ledning. Vi fik samlet det hele hos en lampemand i Chinatown, og vupti så var lamperne klar til brug. Jeg er ret tilfreds med det hele so far.. Nu skal jeg bare have sat de sidste præg på det hele!

Jeg håber I får en skøn torsdag i morgen! Vi ses snart <3

Translation: 

Hello friends! Did you have a good day? It is snowing and snowing here in New York, and I have not left the apartment today. I am thinking that I am going to stay inside, since the weather is going to get worse later.

 
I have finally shot some pictures of the concrete dining table. Do you like it? It is made by my boyfriend and his father, so cool. They made the table top themselves, and then we found some black metal legs online. The tabletop is really heavy, so it was important finding some sturdy legs, that could withstand the pressure. Everything works super well and fortunately the table is very sturdy. The table is usually placed up against the wall, but when we have guests, we can move the table, so four chairs can be placed around it.  I have been a bit unsure if I should show the pictures already, because I am not finished decorating the dinning area just yet, but I am thinking it is fun for you to see the whole process. So what is missing? Prints on the wall – we are planning to make a picture wall. I think it is going to look so good! Check out this post, to see which prints I  am eyeing at the moment. In the corner I want to place a big plant and maybe some shelves. A beautiful rug would finish the look of the whole dinning area in a nice way. As you can hear, there is plenty that needs to get done, but luckily it is small fun projects. If you want to take a look, I have already written a post about my plans for the dinning area, here! The lamps over the dining table is also quite unique. This summer we were at a huge vintage furniture market in Massachusetts, here we found parts for the dining table lamps. We bought the lampshades and then we found the most beautiful copper parts, that could keep the lampshade and cord connected. We got the lamps assembled by a lamp guy in Chinatown, and then the lamps were ready for use. I am pretty happy with the whole thing so far.. Now I just need to put the finishing touches to the whole thing!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *