Lady in Red 1.0

April-Seventeenth-Red-Outfit

 

(English translation below)

Hej Allesammen! Glædelig weekend. Har I det dejligt?

Jeg byder lige på et sneak peek af et meget rødt outfit fra D.C.! Resten kommer her en af dagene. Jeg er ret vild med netop denne rød orange farve, den gør mig sgu glad. Desuden er dette outfit mega behageligt. Min kæreste bliver ved med at insistere på at outfittet er orange, men det er altså rødt i mine øjne. Hvad siger I? Det er da ikke orange, var?

På tale om Washington D.C., så er jeg ved at arbejde på en mini-guide til den fine by. Lidt om hvad vi så og oplevede, om hvor vi boede, og naturligvis nogle skriblerier om de steder vi spiste. Jeg er ved at redigere en masse billeder til guiden og det tager altså en krig, så I må vente lidt endnu, haha! Vejret var forøvrigt så fantastisk i D.C.! Solskin og blå himmel hele søndagen, hvor vi brugte det meste af dagen udenfor. Det var så skønt at mærke forårsfornemmelserne og se at de kinesiske kirsebærtræer, så småt er ved at springe ud. Jeg craver forår og varme så uendeligt meget lige nu! Vi har lige haft endnu en snestorm i New York, heldigvis er sneen smeltet hurtigt, for det er ikke specielt koldt. Jeg kunne dog godt snart bruge noget rigtig forår med grønne knopper på træerne og solskinsdage, hvor kroppen bliver varmet helt igennem. Ærligtalt er jeg træt af vinterfrakker og lag på lag. Forår er desuden en af mine yndlingsårstider i New York!

I denne weekend skal jeg muligvis upstate, fordi min kærestes lille niece holder pige fødselsdag, vidst nok med havfruetema. Det er da cute! Jeg kan selv huske, da jeg var lille og holdte pige fødselsdag. Alle pigerne fra børneren blev inviteret, og så var der ellers cacao med flødeskum, boller, lagkage, slikposer, skrig og skrål! Og nå ja, kan I huske stopdans, ballondans, stoledans og skattejagt – alle de gode klassikere fra barndommen. Jeg savner den tid. Jeg ved ikke om en amerikansk pigefødselsdag er meget anderledes, men det kan jeg næsten ikke forestille mig.

Hvad skal I lave i weekenden? Skal I til nogle påskefrokoster? Eller står den måske på ren afslapning? Jeg håber I får en skøn weekend!

Translation:

Hello Everyone! Happy weekend! How are you?

I am just posting a sneak peek of a very red outfit from D.C.! I will show you the rest one of the next couple of days. I am pretty in love with this particular red orange color, it makes me sooo happy. In addition the outfit is very comfortable. My boyfriend keeps insisting that the outfit is orange, but it is red in my eyes. What do you think? Is it not orange?

Speaking of Washington, D.C., I am working on a mini guide to the beautiful city. A little guide about what we saw and experienced, about where we stayed, and of course some scribbles about the food we ate. I am editing a bunch of photos for the guide and it is taking quite long, so you have to wait a little while longer, haha! The weather was so amazing in D.C.! Sunshine and blue skies throughout the whole Sunday, where we spent most of the day outside. It was so great to feel the spring sensations and see the cherry blossoms in all their pink hues. I crave spring and warmth so infinitely much right now! We have just had yet another snow storm in New York, fortunately the snow melted quickly, because it is not particularly cold. I could, however, use some spring right about now. I miss the green buds on the trees and sunny days, where the body really gets warmed by the sun. Frankly I am tired of winter coats and layer upon layer. Btw. spring is one of my favorite seasons in New York!
This weekend I might go upstate, because my boyfriend’s little niece is having a girls birthday party, I think it is a mermaid themed party. That is so cute! I remember so clearly when I was little and held girls birthday parties. All the girls from my kindergarden were invited, and then there was cake, candy, hot chocolate, screams and dancing! I miss that time. I do not know if an American girls birthday party is very different, but I can hardly imagine.

What are you doing this weekend? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *