Lady in Red 2.0

April-Seventeenth-Red-Outfit-8

April-Seventeenth-Red-Outfit-6

April-Seventeenth-Red-Outfit-1-2

April-Seventeenth-Red-Outfit-7

April-Seventeenth-Red-Outfit (1)

April-Seventeenth-Red-Outfit-4

April-Seventeenth-Red-Outfit-1 (1)

April-Seventeenth-Red-Outfit-7

KNITH&M, PANTS& Other Stories, BOOTSZARA, JEWELRYHVISK / Vintage / My own design

(English translation below)

Jeg var syg i går, sådan helt influenza-agtig med træthed i kroppen og en øm hals – øv! Er stadigvæk ikke frisk. Det hele går lige lidt langsommere, når man er syg, men jeg fik da redigeret billeder til indlægget her. Så her er mit outfit fra en dag i Washington D.C.. Billederne er taget i området kaldet Foggy Bottom, som var den fineste samling af gamle huse, i alle regnbuensfarver. Så fint, og naturligvis et fredet område, hvor man virkelig fornemmer at beboerne værner om deres huse, haver og nabolag. Det slog mig også, hvor ren D.C. er i forhold til New York.. Haha! Jeg er ret vild med det her casual og sporty outfit. Det var perfekt, at gå rundt i en hel dag i D.C., og så er jeg så glad for den røde farve.

For tiden tænker jeg meget over det at visualisere, hvor jeg gerne vil være i livet, hvilke drømme jeg har, og hvordan jeg skal nå dem. Det er så vigtigt at være positiv og at visualisere sine drømme i tankerne. Jeg tror på at man tiltrækker meget af det man tænker og derfor er det så vigtigt, at tænke positivt og have et positivt fokus. Det kan være svært til tider, når livet går op og ned, og slår nogle uventede sving på vejen. Jo ældre jeg bliver, des mere har jeg virkelig fundet ud af, hvor vildt livet til tider kan være. Her tænker jeg på, hvor meget et menneske kommer ud for i løbet af et liv, og hvor sejt det er at mennesket kan rejse sig igen og fortsætte. Fortsætte og blive lykkelig og glad igen. Det er derfor, det er så vigtigt med en positiv livsfilosofi, for så tror jeg på at selv svære ting, kan være nemmere at overkomme. For at nå sine drømme er det også vigtigt at tro på sig selv og frem for alt arbejde hårdt, for at nå sine mål. Noget af det vigtigste for mig er, at jeg brænder for det jeg laver. Jeg elsker at være kreativ og det giver mig så meget glæde, langt ind i sjælen. Jeg holder af at skabe ting, hvad end det er fotografi, en tegning eller design, det giver mig en så stor glæde. Når man brænder for noget, så skinner det også igennem og hvis man samtidig arbejder hårdt, så tror jeg fuldt og fast på at det avler succes.

Det var lige en omgang strøtanker, som jeg har tænkt over det seneste stykke tid. Jeg håber nogle af jer kan nikke genkendende til det med at visualisere sine drømme og være positiv i sin tankegang, og at dette rent faktisk har en positiv indvirkning på ens liv og hverdag. Jeg ved godt, at det virker indlysende, men nogle gange kan det være rart med en lille reminder, om at huske på alle sine drømme og hvad der gør én oprigtig glad her i livet <3

Kan I allesammen have en dejlig onsdag!

Translation: 

I got sick yesterday, a flu, I think, with a sore throat and body. I am still not feeling good at all. Everything moves a little slower when I am sick, but I edited pictures for this post yesterday. So here it is, my outfit from a day in Washington, D.C.. The photos are shot in an area called Foggy Bottom, which has a collection of old, beautiful houses, in all the colors of the rainbow. So pretty! You really sense that the residents cherish their houses, gardens and the neighborhood. It also struck me how clean D.C. is compared to New York… Haha! I am loving this casual and sporty outfit. It was perfect, for walking around in for a whole day in D.C., and then the red color makes me so happy.

 
Currently I am thinking a lot about visualizing where I want to be in life, what dreams I have, and how to reach my goals. It is so important to be positive and to visualize your dreams in your mind. I do believe, you attract what you think, and that is why it is so important to think positive and have a positive focus. It can be difficult at times, when life goes up and down, and when it takes some unexpected turns along the way. The older I get, the more I really found out how crazy life can be sometimes. I mean how much a human experiences in the course of a life, and how cool it is that people can overcome big obstacles and just continue. Continue life and become happy again. That is why it is so important to have a positive life philosophy, because then even difficult things can be easier to overcome. In order to achieve your dreams, it is also important to believe in yourself and, above all, work hard in order to achieve your goals. One of the most important things to me, is that I am passionate about what I do. I love being creative and it gives me so much pleasure deep in my soul. I love to create things, whether it is photography, drawing or design, it gives me so much pleasure. When you are passionate about something, it shines through and if you also work hard, I firmly believe that it leads to success.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *