Fish Shack

April-Seventeenth-Blue-Denim-1

April-Seventeenth-Blue-Denim-3

April-Seventeenth-Blue-Denim

T-SHIRT ARKET, JEANSMONKI, HEELSTOPSHOP, HATASOS

(English translation below)

Så er det blevet fredag igen! Endnu en gang, synes jeg at ugen er suset af sted og nu er det allerede weekend. Jeg klager dog ikke. Hvad har I af planer? Nogle påskefrokoster med familie eller venner, måske? Jeg gad godt at have en påskefrokost at deltage i, måske jeg får stablet en på benene. Ikke denne weekend, tænker jeg, men måske næste. Min egen familie holder påskefrokost i morgen, og jeg ville sådan ønske, at jeg kunne deltage. Det er nu en af de værste ting ved, at bo så langt væk. Alle de små hverdagsmomenter jeg går glip af og alle de festlige arrangementer jeg ikke kan være med til. Heldigvis føler jeg også, at jeg får så meget ud af at bo i New York, og det er det helt rigtige sted at være for mig lige nu.

Her er tre billeder fra sidste sommer. Åh, hvor jeg savner sommer, når jeg ser disse billeder! Jeg husker dagen blev spenderet i Williamsburg en tur ned til vandet, med et kig til East River og New York City skyline, en udsigt, som I ved, jeg aldrig bliver træt af. Vi passerede dette fish shack, som er et godt billede på, hvor meget lækker seafood byen har at byde på. Sjældent har jeg fået så meget god seafood, som i USA, og kystbyerne er mestre i at tilberede det. Denim er og vil altid være en af mine yndlings materialer, et slidbart materiale, der kan styles med alt, og have mange forskellige farver og vaske. Tone i tone er en anden form for styling, jeg også synes er interessant. Et lyseblåt outfit passer så fint til de varmere dage, og blå på blå, kan altså noget særligt, synes jeg. På fødderne valgte jeg, at give de blå farver lidt modspil med nogle røde kitten heels. Lidt fest på fødderne, er aldrig en dårlig ide!

Hav en dejlig fredag allesammen!

Translation: 

So it is Friday again! Once again it seems to me that the week has vanished so quickly and now it is already weekend. I am not complaining though. What kind of plans do you have? Some Easter fun with family or friends, maybe? I wish I had an Easter party to attend to, since it is a very Danish thing to throw an Easter party. Maybe I will orqanize some kind of Easter party. Not this weekend, but maybe the next one. My own family is having a Easter party tomorrow, and I wish I could participate. This is one of the worst things about living so far away. All the little everyday moments I miss out on, and all the festive events I cannot participate in. Fortunately, I also feel that I get so much out of living in New York, and it is the right place for me to be right now.
Here are three photos from last summer. Oh, how I miss summer, when I see these pictures! I remember the day was spent in Williamsburg, we went for a walk down to the water, with a view of the East River and New York City skyline, a view, as you know, I never get tired of. We passed this fish shack, which is a good picture of how much yummy seafood the city has to offer. Rarely have I had so much good seafood, as in The United States, and the coastal towns are masters in preparing it. Denim is and will always be one of my favorite materials, a wearable material which can be styled with everything, and can have a variety of colors and washes. Tone on tone is a different kind of styling, I also think is interesting. A bright blue outfit fits so well with the warmer days, and blue on blue, is such a good look, I think. On my feet, I chose to give the blues a little contrast with some red kitten heels. A little party on the feet is never a bad idea!
Have a wonderful Friday everyone!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *