What To Do in NYC in April

April-Seventeenth-Cherry-Blossom-2
April-Seventeenth-Cherry-Blossom-1

Japanske kirsebær træer i Brooklyn Botanic garden // Cherry Blossoms in Brooklyn Botanic Garden

(English translation below)

Hej allesammen! Glædelig 1 april og påske! Jeg har ikke fundet på en sjov aprilsnar til jer i dag, til gengæld byder jeg ind med nogle idéer til, hvad I kan lave i NYC i april måned. April er en af mine yndlingsmåneder, det er til og med min fødselsdagsmåned, og her træer og blomster for alvorlig begynder at blomstrer. Foråret er kommet, så skønt! Desværre går jeg stadig og venter på at det rent faktisk skal bliver ordentlig varmt, så jeg kan smide vinterjakken. Der meldes om sne i morgen. Ikke igen! Jeg vil bare have sol og varme, denne vinter ser ud til aldrig at have en ende, heldigvis er det uundgåeligt, at det bliver forår, det prøver jeg at huske mig selv på, haha! For alt i verden, håber jeg, at vejret er lækkert på min fødselsdag d. 17 april, det kunne da være så skønt!

Som nævnt er april måned herlig, fordi alt så småt begynder at spirer og blomstrer. Det er højsæson for et af mine yndlingstræer det japanske kirsebærtræ, også kaldet Sakura. Brooklyn Botanic Garden er hvert år vært for Sakura Matsuri Cherry Blossom Festival, som fejrer japansk kultur og naturens skønhed. Brooklyn Botanic Garden har over 26 arter af de lyserøde japanske kirsebærtræer, så det er altså en imponerende samling og så absolut et besøg værd. Cherry Blossom Festivalen løber fra 28-29 april, men det er altså rig mulighed for at se de smukke lyserøde træer fra april og helt ind i maj måned. Festivalen byder på et japansk te-værelse, kunstgalleri, mini loppemarked, Taiko trommeslagere og Samurai sværdkæmpere. Altså en virkelig cool og spændende festival, der forbinder kulturen med naturen.

Fra et blomstrende event til et andet, New York Botanical Garden, i Bronx, afholder hvert år det skønneste Orkidé show, som foregår allerede fra d. 3 marts til d. 22 april. Kom og oplev flere tusinde orkidéer i et kæmpe farve hav af forskellige arter. Jeg tænker det er det perfekte tropiske indspark, at besøge Orkidé showet, efter en lang vinter. Udover blomster vil der være cocktails, danseoptræden og live musik på udvalgte aftener. Der er endda mulighed for at få en orkidé med hjem.

Er I tørstige og har I lyst til en sjov aften ude i New York City, så synes jeg I skal besøge The Dead Rabbit i Financial District, som i 2015 og 2016 blevet kåret til den bedste cocktail bar i verden. Baren minder om en irsk pub og serverer whisky og seriøst gode cocktails. Atmosfæren er hyggelig og personalet er venligt. Cocktaillisten skifter med årstiden, så der altid er sæsonrelevante drinks at få, hvad end det er sommer eller vinter. Har I lyst til comfort food og cocktails er dette et must try i NYC. Der er tilmed mulighed for brunch, frokost og middag på den verdenskendte bar. Start din aften her, eller bliv hængende hele natten, og prøv cocktails som Party Animal, Control Freak og One Hit Wonder – Jeg elsker de fantasifulde navne, haha!

Nu når vejret bliver varmere, hvorfor så ikke opleve en klassiker som The High Line. En park som åbnede i 2009 og er bygget på eleverede togskinner som strækker sig 2,33 km udover The Meatpacking District, Chelsea og Hudson Yards. Et område og en grøn oase på det vestlige Manhattan, der bærer præg af industrielle bygninger. Du kan nyde udsigten over Hudson River og downtown New York skyline. Udforsk også kvarteret omkring The High Line som for eksempel The Meat Packing District, gå på opdagelse i Chelsea Market eller spis frokost på The Standard Hotel.

Translation: 

Hello everyone! Happy april 1st and Easter! I have not planned a fun april fools for you today, but I do have some ideas for what you can do in NYC in the month of April. April is one of my favorite months, it is also my birthday month, and trees and flowers begins to bloom. Unfortunately, I am still waiting for NYC to actually get warmer, so I can leave my winter jacket in the closet. There is reports of snow tomorrow. Not again! I just want some sun and warmer weather, this winter seems to never end. Fortunately, it is inevitable that spring is coming, I am trying to remind myself of that, haha! I hope that the weather is nice on my birthday April 17th! 
As mentioned, the month of April is awesome, because everything gradually begins to sprout and bloom. It is the peak season for one of my favorite trees the Japanese Cherry Blossom, also called Sakura. Brooklyn Botanic Garden, every year, hosts the Sakura Matsuri Cherry Blossom Festival, that celebrates Japanese culture, and the beauty of nature. Brooklyn Botanic Garden has over 26 species of the pink Cherry Blossoms, so in other words, it is an impressive collection and definitely worth a visit. The Cherry Blossom Festival runs from April 28th-29th, but there is plenty of opportunity to see the beautiful pink trees from April and well into the month of May. The Festival offers a Japanese tea room, art gallery, mini flea market, Taiko drummers and Samurai sword masters. A really cool and exciting festival, connecting culture with nature.
From one blooming event to another, The New York Botanical Garden, in the Bronx, every year organises the most beautiful orchid show, which takes place already from 3rd of  March until the 22nd of april. Come and discover thousands of orchids in a giant color sea of different species. I think it is the perfect tropical inspiration to visit the Orchid show, after a long winter. In addition to flowers, there will be cocktails, dance performances and live music on selected evenings. There is even the opportunity to get an orchid to take home.
Are you guys thirsty, and do you fancy a fun night out in New York City, then I think, you should visit The Dead Rabbit in the Financial District, which in 2015 and 2016 has been voted the best cocktail bar in the world. The bar is reminiscent of an Irish pub serving whiskey and seriously good cocktails.The atmosphere is cozy and the staff is friendly. The cocktail list changes with the season, so there is always season appropriate drinks whether it is summer or winter. If you are in the mood for comfort food and cocktails, this is a must try in NYC. There is even the option for brunch, lunch and dinner at the world famous bar. Start your night here, or hang out all night, and try cocktails like Party Animal, Control Freak, and One Hit Wonder – I love the funky names, haha!
Now when the weather gets warmer, why not experience a classic like The High Line. A park which opened in 2009, and is built on elevated train tracks that stretches 2.33 km around The Meatpacking District, Chelsea and the Hudson Yards. An area and a green oasis on the westside of Manhattan, which has its characteristic industrial buildings. You can enjoy the view of the Hudson River and downtown New York skyline. Also explore the neighborhood around The High Line as, for example, The Meat Packing District, The Chelsea Market, or eat a lunch at The Standard Hotel.
Share:

1 Comment

  1. Pingback: A Sky of Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *