Tuesday Tune

April-Seventeenth-Tuesday-Tune

Klik på båndet, for at høre sangen / Click on the tape to hear the song

(English translation below)

Jeg elsker musik, og derfor synes jeg også det er vigtigt for mig, at det bliver en del af min digitale platform her på April Seventeenth. Tirsdags Lyd bliver en integreret del af bloggen hver uge. Her vil jeg poste et stykke musik, som jeg holder. Nogle sange betyder meget for mig, mens andre er gode ørehængere. Fælles for dem alle er, at de giver et billede af min musiksmag, som strækker sig bredt i genrer som; rap, r’n’b, blues, soul, rock, pop og jazz. Jeg håber I vil lytte med hver tirsdag!

Translation: 

I love music, and that is why, it is important to me, that it becomes a part of my digital platform here on April Seventeenth. Tuesday Tune will be an integrated part of the blog, and each week I will post a track that I like. Some songs means a lot to me, while others are very catchy. Common to them all is that they provide a good insight of my taste in music, ranging widely in genres such as; Rap, r’n’b, blues, soul, rock, pop and jazz. I hope you will enjoy this every Tuesday!

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *