One to Follow

April-Seventeenth-One-To-Follow-Disco-Day-Dream

Source and Instagram account: @discodaydream 

Jeg håber I har en god weekend venner! Så er det tid til one to follow, ugens insta profil hedder Disco Daydream. Baben her er virkelig inspirerende, hun hedder Lauren Johnson og er blogger. Jeg er næsten lige begyndt at følge hende på Instagram, så jeg har ikke fulgt hende så meget på hendes blog, men jeg er virkelig imponeret over hendes stil og hendes meget lange ben, haha! She got legs for days! Denne her Cali girl, bor i Dallas og er mor til to. Jeg synes hendes stil er alsidig; sporty, feminin, basic og med en snert af western, hvilket stemmer meget godt overens med, at hun bor i Dallas. Jeg kan lide at hun styler chunky strik med sporty bukser og stilletter – en kombi lige efter mit hoved. Hun kan også rocke et helt basic outfit med en t-shirt og et par jeans, og se fabelagtig ud. Hun sporter også virkelig mange fine flæsekjoler, som minder mig om sommer under varmere himmelstrøg. Laurens stil er meget simpel og hun bruger ikke så meget lag på lag stylinger, men det fungerer alligevel så fint. Hun er god til at style med en cool taske og et par lækre sko, som fuldender hendes outfits. Desuden er hendes billeder så pæne, jeg elsker den varme tone og de stærke farver i hendes billede redigering. Jeg vil helt bestemt anbefale jer at følge hende, for at blive inspireret af hendes outfits, stil og smukke fotos.

Translation:

I hope you are having a good weekend! Now it is time for one to follow, this week’s insta profile is called Disco Daydream. This babe is really inspiring, her name is Lauren Johnson and she is a blogger. I just started following her on Instagram recently, so I have not read her blog that much yet, but I am really impressed with her style and her very long legs, haha! She got legs for days! This Cali girl, lives in Dallas and is mother of two. I think her style is quite versatile; sporty, feminine, basic and with a hint of western, which makes sense when she lives in Dallas. I like that she styles chunky knits with sporty pants and heels – a combination just after my mind. She also rocks a completely basic outfit with a t-shirt and a pair of jeans, and look just fabulous. She is sporting a lot of gorgeous ruffle dresses, which reminds me of warm summer days. Lauren’s style is very simple and she does not use a lot of layering, but it works so well anyway. She is good at styling with a cool bag and a pair of cool shoes, which completes her outfits. In addition, her photos are so stunning, I love the warm tone and the strong colors in her editing style. I will certainly recommend you to follow her, to get inspired by her outfits, style and beautiful photos.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *