Healthy Cacao & Almond Treats

April-Seventeenth-Clean-Healthy-Chocolate-treats

 

(English translation below)

Hej alle! Jeg håber I nyder mandagen! Det ser ud til at vejret har været så skønt i Danmark i dag, så mon ikke at denne mandag, har været ekstra rar for de fleste?

Jeg er begyndt at eksperimentere meget med sunde og clean snacks, dvs. snacks uden tilsat sukker, kun naturligt frugtsukker og ingredienser. Opskriften er super nem og kan forberedes på 15 minutter. De her cacao snacks smager simpelthen himmelsk, man skulle ikke tro, at de rent faktisk er sunde. De er gode til at tage den lille sult sidst på eftermiddagen, og man kan let have dem med rundt i en lille indpakning i sin tasken. Her er hvad I skal bruge til opskriften:

100 g mandler

200 g Dadler

2 spsk. rå cacao pulver 

1 spsk. kokosnøddeolie 

2 spsk. Mandel smør

Kokos flager

1 knivspids salt

For at mikse ingredienserne skal I bruge en blender. Start med at blende mandlerne og tilsæt derefter resten af ingredienserne. Husk at dadlerne skal købes uden sten, ellers er det også meget simpelt at fjerne stenen, ved at give dadlen et lille snit med en kniv og derefter tage stenen ud. Ingredienserne blendes indtil massen er sammenhængene og du kan forme kugler ud af massen. Hvis massen ikke er sammenhængene kan I evt. tilføre en anelse mere mandelsmør eller kokosnøddeolie og blende igen. Når hele massen er formet til kugler kan de vendes i kokos flager, hvis I har lyst. Her efter puttes kuglerne i fryserne i 2 timers tid og de er klar til at blive nydt. Efterfølgende har jeg selv opbevaret dem i en plastikbeholder i køleskabet, så de er kølige og faste.

Jeg har lavet de her cacao snacks et par gange nu, og de er altså et hit herhjemme. De er perfekte, hvis man har lyst til lidt sødt og lækkert. Lad mig endelig vide, hvis I kaster jer ud i at lave dem. Jeg vil så gerne høre om I kan lide dem.

Hav en dejlig mandag!

Translation: 

Hi all! I hope you are enjoying your Monday! I have started to experiment a lot with healthy and clean treats, snacks with no added sugar, only natural fruit sugar and ingredients. The recipe is super easy and can be prepared in 15 minutes. The cacao treats simply tastes heavenly, and it is hard to believe that they are actually healthy. These snacks are good if you are craving something sweet late in the afternoon, and they are so easy to bring around in your bag. Here is what you need for the recipe:

I have made these cacao treats a few times now, and they are really a hit in my home. They are perfect if you fancy a little sweet treat, but still want to keep it clean. Let me know if you are making them. I would so like to hear if you like them.

 
Have a great Monday! 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *