One to Follow

April-Seventeenth-One-To-Follow-Style-Heroine

Source and Instagram account: @styleheroine

(English translation below)

Hej allesammen! Har I det godt? Det er et stykke tid siden, at jeg har fået tjekket ind her på mit lille virtuelle univers. I har jo også haft strålende vejr i Danmark, så mon ikke de fleste af jer har været beskæftiget med at nyde det? Jeg er endelig tilbage efter en uge med familiebesøg og fødselsdagsfejring. Det har været skønt at være offline i et stykke tid, men nu er jeg altså tilbage med denne lørdags One to Follow.

Denne uges instagram’er er en kvinde med hang til high-end fashion, luksuriøse rejser og smukke fotos. Evangelie Smyrniotaki er kvinden bag bloggen Style Heroine, som har fokus på hendes stil og mode. Hun er art director, stylist og kreativ konsulent. Evangelie har styr på sin personlige stil, som er yderst feminin og præget af mærkevarer. Hun har en garderobe som de fleste kun kan drømme om, og skyder ofte billeder i de mest fantastiske couture outfits, et eksotisk sted i verden. Hendes hang til feminine materialer som silke og chiffon, er jeg vild med, og så ser det ud til at hun er ret glad for farven pink, som efter min mening, er noget af det fineste. På hendes Instagram profil, findes både inspiration til hverdagsstil med canadian tuxedo (all denim outfit), jumpsuits og feminine flæsetoppe. Over i den mere festlige kategori, iklæder hun sig high-end fashion med lange silke og chiffon kjoler, prydet med perler og sten. Hendes stil er ekstravagant og jeg er vild med det. Desuden rejser Style Heroine bloggeren til mange skønne steder i verden, som hun foreviger i sine fotografier. Der er blandt andet rejsefotos fra Marrakech, Paris og Taj Mahal. Hun er også en af de kvinder, som besøger de store modeuger hver sæson, og der er derfor gode snap shots fra de store modeshows. Alt i alt har denne lady skabt et kreativt og drømmende univers, og jeg synes klart at hun er et follow værd.

Forresten vil jeg snart udgive et weekly indlæg til jer, så I kan se lidt af hvad jeg har brugt de sidste mange uger på. Jeg håber I nyder jeres lørdag, eller det, der er tilbage af den <3

Translation:

Hello everyone! How are you? It has been a while since I have checked in here in my small virtual universe. I am finally back after a week of family visits and birthday celebration. It has been great to be offline for a while, but now it is time for this Saturday’s One to Follow.

 
By the way, I will soon publish a weekly post for you guys, so you can see a little of what I have been up to the last couple of weeks. I hope you enjoy your Saturday, or what is left of it <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *