The Green Oasis

April-Seventeenth-Brooklyn-Botanic-Garden-Sneak-Peek

(English translation below)

Hej allesammen! Jeg håber I har haft en skøn torsdag! Det er eftermiddag her i New York på den skønneste forårsdag. Solen skinner og det er 19 grader, så lækkert. Jeg vil tjekke ind for at vise jer dette outfit sneak peek, flere billeder følger senere. Jeg er ret vild med stemningen i billederne, som er lidt eksotisk, mørk og eventyrlig. De er taget på min fødselsdag, hvor jeg var i Botanisk Have (surprise) med min familie. Jeg elsker den lille grønne oase midt i byen, som I jo allerede ved, så det var helt perfekt at tage en tur derhen på min fødselsdag. Det bliver en smule kort tekst fra mig i denne omgang, fordi det gode vejr lokker. Jeg vil derfor smutte med min kæreste ud og nyde den sidste solskin i dag.

Kan I have det dejligt!

Translation:

Hello everyone! I hope you are having a wonderful Thursday! It is afternoon here in New York on a beautiful spring day. The Sun is shining and it is 19 degrees (celcius) outside, so amazing. I am checking in to show you guys this outfit sneak peek, more pictures will follow. I am loving the mood in these images which are slightly exotic, dark and adventurous. They are shot on my birthday, when I was in the Botanic Garden (surprise!) with my family. I love the little green oasis in the middle of the city, as you already know, so it was perfect to take a stroll there on my birthday. It is a bit of a short post from me this time, because the good weather lures. Therefore I will go out with my boyfriend and enjoy the last sunshine of the day.
See you soon! 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *