Tuesday Tune

La-historia-del-cassette

Klik på båndet, for at høre sangen / Click on the tape to hear the song

(English translation below)

God aften venner! Jeg har simpelthen haft travlt med job og alt muligt andet, så fik ikke lagt mit ellers lovede outfit indlæg op i går, det kommer dog – I promise! Det er bare lige med at få hverdagen og det hele til at hænge sammen, og finde en balance. I skal i alle fald ikke snydes for tirsdags lyd, som denne gang er en sang jeg holder utrolig meget af. Det er Elton Johns: Your Song, som på mange måder er en så utrolig fin sang. Efter min mening er den en ultimativ kærlighedssang. Den har det hele, kærlighedserklæringer i flæng, den er så smuk instrumentalt og så er Elton Johns sang bare prikken over i’et. I kender den helt sikkert allesammen, for det er en klassiker, men tåler altid et genhør. Jeg tror det er en af de sange jeg aldrig bliver træt af, og så har sangen betydet meget for mig i mange år efterhånden. Den vækker minder, som jeg værdsætter og holder af, at tænke tilbage på. Så tag en lytter, det vil I ikke fortryde!

Translation:

Good evening friends! I have been busy with work and other things, so I did not get around to post my outfit post yesterday, it is coming – I promise! It is just about finding that everyday balance. I do not want you to miss out on this week’s Tuesday Tune though, this time it is a song that means a lot to me personally. It is Elton Johns: Your Song, which in many ways is such an incredibly song. In my opinion, it is the ultimate love song. It has it all; love declarations, it is gorgeous instrumentally, and Elton Johns’ voice is the icing on the cake. I am certain you all know this one, because it is a classic, and a song you can hear over and over again. To me it is a song I never get tired of, and it is a song which has meant a lot to me for many years. Your Song brings back memories, that I cherish and love to look back on. Take a listen, you will not regret it!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *