Happy Weekend

interior

 

(English translation below)

Hej allesammen! Glædelig weekend! Hvad bruger I denne weekend på? Afslapning, praktiske gøremål, eller måske festligheder?

Jeg skal slappe af efter en travl og hård uge på jobbet. Derudover skal jeg passe bloggen, som jeg ikke har haft så meget tid til her i hverdagen. Det har jeg glædet mig til; at have lidt tid til bloggen og tid til at slappe af. Jeg nyder weekend morgenerne så meget, hvor jeg ikke behøver at skynde mig ud af døren. Jeg tænder levende lys, musik, laver en stor kop te og morgenmad, og så bare sidde i sofaen og slapper af. Det er bare noget af det bedste. Vejret er virkelig gråt og regnfuldt i dag og bliver det også i morgen. Ret surt, når de fleste hverdage har været fyldt med solskin og blå himmel, mens jeg har været fanget på et kontor i midtown, haha! Når vejret ikke er med mig, så er det godt at jeg kan bruge tiden foran computeren, på bloggen her og måske lidt netshopping, og så tænker jeg også at jeg skal hen og træne. I går var jeg ude med min kæreste og spise, bare på en lokal bar, som ligger tæt ved vores lejlighed. Vi fik dejlig mexicansk mad og en cocktail, og så bagefter hjem og slappe af foran tv’et en perfekt og hyggelig fredag aften.

Ovenfor kan I se et lille detalje fra stuen. Knoll stolen er fundet hos en lokal vintage møbelbutik, hvor vi elsker at tage hen og finde små skatte til gode priser, glaskuglen er vintage fra et kæmpe loppemarked vi besøgte sidste sommer. Printet af Matisse har jeg fået af min mor og det er jeg bare så glad for, det skal hænge over sofaen, som jeg før har nævnt. Skal nogle af jer se Eurovision Song Contest i aften? Det er jo finale og lige om lidt faktisk. Jeg overvejer lidt at se om jeg kan finde en livestream på nettet, for jeg tror næppe at det bliver vist på en tv kanal her i USA, haha! Det kunne nu være meget sjovt at se. Jeg har slet ikke fulgt det danske Melodigrandprix, men altså det er da hyggeligt at kigge med, især her i den helt store finale.

Kan I have en skøn weekend!

Translation: 

Hello everyone! Happy weekend! What are you doing this weekend? Relaxing, getting practical things done, or perhaps some partying?

 
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *