Upper East Side Stroll

April-Seventeenth-Upper-East-Side-Stroll

April-Seventeenth-Upper-East-Side-Stroll-1

April-Seventeenth-Upper-East-Side-Stroll-2

April-Seventeenth-Upper-East-Side-Stroll-3

TOP& Other Stories, DENIM SHORTSVintage Levi’s, SHOESTOPSHOP

Glædelig søndag! Hvordan går det med jer? Jeg snupper lige en ekstra fridag i morgen, da kontoret er lukket, så skønt! Ellers har jeg brugt weekenden på at slappe af og stå meget tidligt op lørdag morgen, for at se det britiske kongelige bryllup, haha. Hvor var det smukt, fint og romantisk på alle tænkelige måder. De er bare sådan et smukt par, Harry og Meghan, og de så mega forelskede og lykkelige ud – ligesom det skal være!

De her billeder er skudt sidste år, på en dejlig og varm sommer dag, på Upper East Side. Der er noget helt specielt ved Upper East, de elegante gamle bygninger og området som besidder sådan en lidt højtidelig stemning. Det er et kvarter som er rigt, velpoleret, historisk og smukt. På Park Avenue, Madison Avenue og Fifth Avenue ligger nogle af Amerikas mest prominente adresser. På øst siden af kvarteret ligger East River og mod vest finder man det smukke Central Park. Personligt elsker jeg at besøge Barneys New York, når jeg er i området, de fører eksklusive mærker og har et imponerende udvalg. Det er sådan et cool stormagasin, hvor jeg virkelig suger inspiration til mig fra high end brands. På dagen var jeg iført en feminin silke blonde top samt et par vintage Levi’s shorts. Jeg elsker kombinationen af den ultra feminine top og det mere rå og forvaskede denim. Shortsende er løsere og lidt mere maskuline i formen, og jeg er så meget på den type lidt længere denim shorts i år også. Det giver et mere drenget udtryk, som jeg synes fungerer, hvis det er stylet med en feminin top. På fødderne havde jeg nogle rå, åbne støvler fra TOPSHOP, seriøst perfekte om sommeren. Dem kommer jeg også til at bruge flittigt i år uden tvivl. Jeg er typen, der elsker ankelstøvler hele året rundt, så det er skønt med nogle åbne nogle, som giver lidt mere luft til fødderne i varmen. Tjek forresten lige udsigten fra Central Park mod Fifth Ave, på billedet ovenfor, de ikoniske bygninger og parkens grønne træer. Jeg har sagt det før og jeg siger det igen; New York er på alle måder unik!

Jeg tror jeg vil smutte ned at træne nu, og måske bruge lidt tid udenfor i dag. Vejret ser rimeligt lækkert ud. Vi har haft regnvejr i snart en ugen nu, så jeg trænger til noget solskin i ansigtet, yay! Kan I have det dejligt!

Translation: 

Happy Sunday! How is it going? I have an extra day off tomorrow, because the office is closed, so nice! Other than that I have been relaxing this weekend and got up very early Saturday morning, to see the British Royal Wedding, haha. It was so beautiful and romantic in all possible ways. They are just such a beautiful couple, Harry and Meghan, and they seem very much in love and happy – just as it should be!

The pictures are shot last year, on a nice and warm summer day, on the Upper East Side. There is something quite special about the Upper East, the elegant old buildings and the area possess such a solemn mood. It is a neighborhood that is rich, well polished, historic and beautiful. Park Avenue, Madison Avenue and Fifth Avenue are some of America’s most prominent addresses. On the East side of the area you will find the East River and to the west beautiful Central Park. Personally, I love to visit Barneys New York, when I am in the area, they lead exclusive brands and have an impressive selection of contemporary fashion. It is such a cool department store, where I really get inspiration from high end brands.  On this day I was wearing a feminine silk lace top and a pair of vintage Levi’s shorts. I love the combination of the ultra feminine top and the more worn and washed denim. The shorts fit is looser and a little more masculine in the shape, and I am so much on the type of slightly longer denim shorts this year also. It provides a more boyish expression, which I think is working well, if it is styled with a feminine top. On the feet, I had some cool, open boots from TOPSHOP, seriously perfect in the summer. I will also use them diligently this year without a doubt. I am the type who loves ankle boots all year round, so it is great with some open ones, which gives a little more air to the feet on the warm summer days. By the way, just check out the view from Central Park towards Fifth Ave, in the picture above, the iconic buildings and the Park’s green trees. I have said it before and I will say it again; New York is unique in every way!

 

I think I will walk down to the gym now, and maybe spend some time outside today as well. The weather looks really good. We have had rain for almost a week now, so I need some sunshine in my face, yay! Have a nice day!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *