Happy Memorial Day Weekend

(English translation below)

Hej allesammen! Har I en god weekend? Her er weekenden ekstra lang, det er nemlig Memorial Day på mandag, så der har de fleste mennesker fri i Amerika! Det er ikke dårligt med sådan en ekstra fridag!

Kan I se at der er sket ting og sager herinde? Nyt layout og det hele! Er det ikke blevet fint? Jeg er så glad for det, nu skal jeg bare lige gå det til og finde ud af om der er mangler, eller ting som skal ændres. Jeg blev for nogle uger siden kontaktet af GuruPress, som spurgte om de måtte hjælpe mig med et nyt blog layout – om de måtte? De kom som sendt fra himlen, haha! Jeg havde i længere tid gerne ville ændre en masse features og layout mæssige sager på bloggen, men jeg har ikke haft tiden og den store lyst, til at for alvor at give mig i kast med det. Så da jeg blev kontaktet af Michelle fra GuruPress, blev jeg så glad! Hun har været så hjælpsom igennem hele processen og nu står jeg så med et virkelig fint og pro site. Så fedt altså!

Jeg tænkte lige at vise jer et close up at et outfit, som jeg havde på sidste mandag, da jeg hang ud i Red Hook i Brooklyn. Det fineste lille område, som mest af alt minder om en lille hyggelig fiskerby. Jeg må simplethen få lavet en guide til jer omkring netop dette område af Brooklyn, for der gemmer sig små skatte og steder, som er et besøg værd. Det er faktisk et ret overset område af turister, hvilket også gør at det følges meget autentisk og uberørt. Nu når foråret og snart sommeren er over os, er jeg meget tiltrukket af lys denim og pastelfarvede bluser og kjoler. Jeg elsker detaljerne på denne top og det korte snit, som gør den perfekte at matche til højtaljede jeans. I skal nok få set hele outfittet snart, hvor I også kan skimte lidt a Red Hook i baggrunden – sådan et magisk sted!

Nu vil jeg ud i det mest fantastiske og meget lumre vejr. Jeg overvejer at tage på thrift shopping (vintage shopping) i Williamsburg og Bushwick. Det er simpelthen for varmt til at sidde indendørs! Kan I have en rigtig skøn dag!

Translation: 

Hello everyone! Are you having a good weekend? My weekend is extra long, because it is Memorial Day on Monday, so most people in America are off that day! It is not a bad thing with an extra day off!

Have you noticed that things have change in here? A new layout and all! It is cool, right? I  am so pleased with it. A few weeks ago I was contacted by GuruPress, which asked if they could help me with a new blog layout –  could they? Of course, they came as heaven sent, haha! I had for some time wanted to change a lot of features and layout related stuff on the blog, but I did not have the time and the great patience, to seriously start making the changes. So when I got contacted by Michelle from GuruPress, I was so happy! She has been so helpful throughout the process and now I am here with a really beautiful, new, and pro site. So cool!

I was thinking about showing you a close up of an outfit, that I wore last Monday, when I hung out in Red Hook in Brooklyn. The coolest little area, that most of all reminds me of a cute little fisher town by the ocean. I have to create a guide for you guys, about this particular area of Brooklyn, because there is hidden gems and places which are worth a visit. It is actually a pretty overlooked area by tourists, which also makes the place feeling very authentic and untouched. Now when spring and summer is soon upon us, I am very attracted to light denim and pastel-colored blouses and dresses. I love the detail on this top and the short cut, which makes them a perfect match for high-waisted jeans. I will show you the whole outfit soon, where you also can get a glimpse of  Red Hook in the background – such a magical place!
Now I want to get out in the most amazing and hot weather. I am considering going thrift shopping in Williamsburg and Bushwick. It is simply too hot to sit indoors! Have a really great day!
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *