Interior: Color Pops & Organic Shapes

Source: Pinterest
(English translation below)

Jeg håber at I har haft en skøn weekend. Min har været ganske fin med lidt fest og hygge i går. I dag har jeg taget det helt stille og roligt, og har fået ordnet nogle praktiske sager. Det er lidt det søndag er til for, synes jeg – afslapning, hygge og gøremål.

Jeg er vældigt inspireret af brugen af farve i indretning for tiden. Her mener jeg små farveindslag i hjemmet. Som for eksempel puder, lys og lamper – ting som er nemme og overkommelige at skifte ud. Jeg er specielt optaget af farvekombinationerne lyserød, orange og gul. De farver kan noget sammen og hver for sig, for den sags skyld. Se bare, hvor fint det er med de mange lysestager og farvede lys, på billedet i mood boardet, det er altså et virkelig pænt stilleben. Mosaik på vægge eller gulve er også noget, jeg godt kunne tænke mig, at indføre i indretningen herhjemme. Måske på et badeværelsesgulv eller i gårdhaven, gerne i de føromtalte farver. Jeg går også med tanker om at lave en lille opsats/bord til min monstera plante, der står på kontoret. Det kunne se fint ud med noget lyserød, orange eller gul mosaik. Det er gået op for mig at jeg har fået en forkærlighed for kugleformede lamper, som I kan se, der er en del af i min collage. Det må være noget med formen, som tiltaler mig. Blød, rund og organisk, det er rart for øjet.

Forresten har jeg fået hængt billeder og rammer op over spisebordet, så billedvæggen tager form nu. Vi skal lige have printet to fotografier i plakat størrelse og så er væggen faktisk klar. Det ene er et fotografi jeg har taget og det andet er et meget smukt fotografi vi fik produceret på et fotoshoot, men mere om billederne senere, når væggen er klar. Allerede nu er den så fin med kun to af billederne i rammer, og jeg glæder mig til at vise det endelig resultat. I kan se et lille udsnit at billedvæggen på min instagram @pernillefrium, hvis I har lyst.

Translation: 

I hope that you had a wonderful weekend. Mine has been quite fine with a little party and fun yesterday. Today I have taken it pretty easy, and have got some practical stuff done. It is kind of what Sundays are for, in my opinion – a mix of relaxation, cosiness and chores.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *