One to Follow

Source and Instagram account: @songofstyle

(English translation below)

De fleste af jer kender sikkert denne power kvinde allerede, Aimee Song, der står bag bloggen Song of Style og instagram kontoen af samme navn. Hun har hele 4,8 millioner følgere på instagram og er derfor en af de helt tunge spillere i influencer gamet. Hun har meget at byde på, først og fremmest vil jeg skrive lidt om hendes stil, som er så inspirerende. Hun er feminin og klassisk med et twist. Hun bærer feminine flæse toppe og kjoler mikset med en masse denim, som den cali girl hun er. Aimee rocker suits med sneakers og solbriller for et mere casual look. Hun har en imponerende samling af designer tasker og sko. Jeg elsker hendes måde at style smykker på, som faktisk er så meget lig min egen stil. Hun bruger mange guld halskæder i lag på lag om halsen og har ofte statement øreringe på, som hun mikser og matcher med forskellige øreringe i hvert øre – et godt styling tip, til en personlig styling af jeres smykker. Hun er generelt bare super god til at style sine looks på en original og meget personlig måde. På indretningsfronten er hendes stil også super interessant. Hun er faktisk uddannet interior designer og det ses tydeligt i hendes indretning i hjemmet. Aimee har renoveret og indrettet sit eget hus og det er spændende, at følge denne proces og blive inspireret af hendes indretningsstil.

Song er en vaskeægte business kvinde og laver fedt content på tværs af alle hendes platforme: bloggen Song of Style, hendes instagram konto og så har hun også en utrolig underholdende Youtube kanal. Her kan I følge hendes liv, styling tips og tage med på hendes mange rejser. En af de ting som Aimee Song er lykkes rigtig godt med, er at vise hendes personlighed og man får et rigtig godt billede af hende specielt på Youtube. Jeg elsker hendes ægthed og ærlighed. Hun har været åben omkring hendes problemer med angst og det synes jeg er vigtigt, når hun har en så stor platform med så mange følgere. Hun tegner ikke blot et glamourøst billede af sig selv, men er ærlig og jeg tror derfor at mange mennesker kan relatere til hende på en god måde. Aimee Song er et forbillede og en som især kvinder kan spejle sig i. Hun bruger sit talerør på en god måde og forstår vigtigheden i, at hun har et stort publikum, og hvilken styrke dette kan have. Song sætter fokus på emner som mobning, angst og hvor vigtig diversitet er i modeverden og populær kulturen. Jeg har stor respekt for hende, fordi hun netop tør at tage vigtige emner op, og sætter fokus på dem. Og så virker Aimee som et utrolig sødt menneske, altid åben og venlig over for alle, hvad enten det er høj eller lav. Hun er et bevis på at man kan nå langt og skabe sig en stor karriere, men samtidig være venlig og respektfuld over for alle mennesker.

Hvis I ikke allerede følger frøken Song, skal i helt sikkert give hende et follow, både på Instagram og Youtube. Hun skaber så meget fedt content; kreativt, inspirerende og emotionelt. Hun er dygtig, hårdtarbejdende og fortjener virkelig sin succes.

Translation: 

Most of you probably know this power woman already, Aimee Song, who is behind the blog Song of Style and the instagram account by the same name. She has a whopping 4.8 million followers on instagram, and is therefore one of the heavy players in the influencer game. This lady has a lot to offer, first and foremost, I would like to write a little about her style, which is so inspiring. She is feminine and classic with a twist. She wears feminine lace tops and dresses mixed with a lot of denim, as the cali girl she is. Aimee rocks suits with sneakers and sunglasses for a more casual look. She has an impressive collection of designer bags and shoes. I love her way of styling jewelry, which in fact is quite similar to my own style. She layers gold necklaces and often have statement earrings on, which she mixes and matches with different earrings in each ear – a good styling tip, for a personal styling of your jewelry. She is generally just super good at styling her looks in an original and very personal way. On the interior front her style is also super interesting. She is actually an interior designer and this clearly shows in her home. Aimee has renovated and furnished her house, and it is exciting to follow this process and to get inspired by her décor style. She is super talented!
Song is a real business woman and makes great content across all her platforms: the blog Song of her Style, her Instagram account, and then she also runs an incredibly entertaining Youtube Channel. Here you can follow her life, styling tips and tag along on her many travels. One of the things Aimee Song has really succeeded with with, is to show her personality and to connect with people. You get a really good picture of her personality especially on her Youtube channel. I love her authenticity and honesty. She has been open about her problems with anxiety and I think that is important, when she has such a large platform with so many followers. She does not only show a glamorous picture of herself, she is honest, and that is why many people can relate to her in a good way. Aimee Song is a rolemodel and particularly women can relate to her. She uses her voice in a good way and understand the importance of the large audience she has. Song focuses on topics such as bullying, anxiety and the importance of diversity in the fashion world and in popular culture. I have great respect for her, because she dares to take up important topics, and focus on them. And then she seems like an incredibly sweet person, Aimee is always open and friendly to everyone, whether it is a top designer or an intern. She proofs that you can have a big career and make it far, but at the same time, be kind and respectful to all people.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *