The Picture Wall

OystersOyster Party BK, Flower FridgePoppy Kalas, Action BronsonOlivia Odiwe, Palm TreeMy Work

Endelig er billedvæggen færdig, så fin og farverig! Jeg er ihvertfald godt tilfreds. Især fordi alle billederne har en fin betydning, passer godt til vores personlighed og hvad vi har af interesser. Billederne hænger over spisebordet og indrammer det hele så fint. Det er blevet et rigtig hyggeligt hjørne i vores Brooklyn lejlighed. Det kan altså noget det med fotografi og kunst på væggen. Et stænk af farve og liv. Jeg tænker lige at gennemgå hvert print for jer.

Østers fotografiet stammer fra et fotoshoot, vi havde med Sams firma. Han sælger jo østers, og jeg var derfor med til det flotteste mad og østers shoot. Der blev virkelig produceret nogle klassebilleder, så magisk! Og det her er altså en af mine yndlingsprints fra shootet. Feminint og indbydende. Østers er sådan en smuk spise, om man kan lide at spise dem eller ej – de gør sig godt på billeder, haha! Aldrig havde jeg troet at østers skulle være en så stor del af mit liv, som de er nu. Det er jo en lille niche ting, men så absolut noget, der er kæmpestort i USA og i særdeleshed New York City.

Og så er der jo den der Poppy Kalas plakat, som er så kendt og noget så fin. Jeg kunne ikke stå for den. Først og fremmest elsker jeg blomster, farverne, buketten, øllerne og vino – det hele spiller bare og går op i en højere enhed på det fotografi.

Jeg købte Action Bronson printet til min kæreste for to år siden, tror jeg? Det var en fødselsdagsgave og er først kommet op nu, haha! Sam er kæmpe Action Bronson fan. Action er, kort fortalt, en stor og glad rapper fra Queens, som laver de mest geniale sange og så er hans stemme så cool. Han er også kendt som vært på hans rejse- og madprogram Fuck That’s Delicious. En virkelig sjov gut, der elsker mad og er en vaskeægte livsnyder. Illustrationen er lavet af den meget talentfulde illustrator Olivia Odiwe. Action Bronson er ikke den eneste rapper hun har portrætteret, der er mange fine kunstværker af diverse rappere indenfor hiphopverdenen på hendes online shop. I burde helt sikkert tjekke hende ud.

Det sidste billeder er et close up af en bananpalme, som jeg selv har skudt. Jeg har en eller anden ting med palme fotografier. Det er sådan en smuk og eksotisk plante, som altid gør mig glad. De grønne farver, formen på bladende og stemningen, jeg kommer i af at kigge på det, er genialt. Det minder mig om ferie og gode minder!

Det er knald på farverne, men jeg synes alligevel at farvesammensætningerne passer sammen, og skaber en flot harmoni. Kan I lide det?

Translation: 

Finally, the picture wall is done, so nice and colorful! I’m very happy with it. Especially because all the pictures have a specific meaning to us. The pictures are hanging over the dining table and are framing the area in so nicely. It has become a really cosy corner in our Brooklyn apartment. It so cool how much photos and art on the wall can do to a home. A splash of color and life. I’m thinking just to write a bit about each print.

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *