Cravings

SNEAKERSNIKE, BLOUSEBEAUFILLE, PEARL BAGSHRIMPS, CERAMICSStudio Arhøj, RUGRugs USA

(English translation below) 

Jeg håber at I alle har haft en fantastisk weekend? Selv har jeg været i the Hamptons i går, og det var simpelthen den bedste tur. Vi lå på stranden hele dagen. Det var virkelig den smukkeste sandstrand, men jeg tænker at fortælle mere i om det i et andet indlæg. I dag søndag har jeg været mega effektiv og det føles bare så godt! Jeg har fået trænet og ordnet så mange forskellige ting, yes! Nu er det blevet tid til en lille liste over ting, som jeg craver for tiden. Måske at I selv kan finde nogle ting imellem, I også synes om.

Siden første gang jeg så sneakers modellen M2K Tekno har jeg været helt solgt. Det er Nikes version af den chunky dad sneakers, som jeg før har omtalt, se indlægget her! Helt specifikt er jeg vild med denne color wave af blå, rød, hvid og sort. Jeg synes virkelig at farverne spiller så smukt sammen. Desværre er de udsolgt i min størrelse, i netop disse farver, men jeg håber stadig på at netop denne version, kommer back in stock. Ellers kan denne sneakers model fås i flere color waves.

Tynd chiffon og fantastiske ærmer, det er nogle af de nøgleord jeg godt kan lide, når det kommer til feminine toppe. Jeg er meget optaget af flotte ærmer og skuldre for tiden. Det er så fint og kan være en diskret detalje, som gør et design ekstra lækkert. Denne her bluse, fra Beaufille, er simpelthen så smuk på – den falder pænt og farven er mega flot.

Perler i form af en taske! What’s not to like? Denne her taske er genial og har den der helt specielle vintage feel. Den er virkelig perfekt over armen og kan gøre et hvert outfit til noget helt specielt. Shrimps er mærket som står bag og de har designet en række andre ligeså geniale tasker. I burde tjekke dem ud!

Jeg går og drømmer om fin keramik til de varme drikke. De her kopper fra Studio Arhøj er et så godt bud. Jeg mener, se bare de fine farver i lyserød og blå. De ville være perfekte på morgenbordet eller til en kop te om aftenen foran tv’et.

Nu vi er ved brugsgenstande, så skal jeg have fundet et gulvtæppe til hjemmekontoret, gerne i nogle flotte stærke farver. Tæppet her er et godt bud. Mønsteret er så fint og farverne fungerer magisk sammen. Jeg synes tit, at et tæppe kan være med til at samle et rum og jeg tror farverne her vil gøre præcis det i kontoret. Pt. har vi et blåt vintage metal locker, en gul loftlampe og et marmor skrivebord. Det lyder måske lidt funky, men det fungerer så godt sammen.

Er der noget bestemt I går og craver for tiden?

Translation: 

I hope you all had a great weekend? I have been to the Hamptons yesterday and it was the best trip. We laid on the beach all day. It was really the most beautiful sandy beach, but I’m going to tell you more about it in another post. Today I’ve been very efficient and it just feels so good! I went to the gym and have done so many things that I had on my to do list, yes! Now it is time for another list of things that I crave for the time being. Perhaps you will also like some of my cravings. 

Since the first time I saw the model M2K Tekno sneakers I have been wanting them so bad. It’s Nike’s version of the chunky dad sneakers, as I’ve mentioned before, see the post here! Specifically, I’m fond of this color wave of blue, red, white and black. I really think the colors are so beautiful together. Unfortunately, this version is sold out in my size, but I’m hoping they will be back in stock. Otherwise, this sneaker model is available in several color waves.

Thin chiffon and awesome sleeves, these are some of the keywords I like when it comes to feminine tops. I’m very fond of great sleeves and shoulders at the moment. It’s so cool and can be a discreet detail that makes a design extra sophisticated. This blouse from Beaufille is just beautiful and the color is brilliant.

Beads in the form of a bag! What’s not to like? This bag is gorgeous and has a very special vintage feel. It’s really perfect on the arm and can turn every outfit into something special. Shrimps is the brand behind the bag and they have also designed a number of other very cool looking bags.You should check them out! 

I’m dreaming of beautiful ceramics for all my hot beverages at the house. These mugs from Studio Arhøj are such a good suggestion of what I’m looking for. I mean, just look at the beautiful colors in pink and blue. They would be perfect at the breakfast table, or for a cup of tea in the evening in front of the TV.

Now that we are talking about things for the home, I want to find a rug for the home office, preferable very colorful. The rug above could be just what I’m looking for. The pattern is so cool and the colors are perfect. I think a rug can help gather a room, and I think these colors will do exactly that in my office. Right now we have a blue vintage metal locker, a yellow ceiling lamp and a marble desk in there. It may sound a little funky, but it works so well together.

What are you guys craving at the moment? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *