Endless Summer Nights

(English translation below)

Glædelig weekend alle sammen! Hvad har I i vente de næste par dage? Står den måske på sommer og sol med grill i haven, eller en tur på stranden? Har i sommerferie og nyder dagene i et langsommere tempo? Det gad jeg godt, men jeg tænker måske at tage noget fri senere på sommeren. Uanset hvad kan man intet andet end elske denne tid på året, vel?

Hvilken absolut skøn tid vi har i New York for tiden. Som overskriften beskriver, føles denne tid som en uendelig stribe, af lange varme sommernætter, som munder ud i morgener og dage, hvor solen skinner. Det er balsam for sjælden og sindet. Jeg elsker sommer og har nok altid været en sommerpige. Det giver mig energi og jeg elsker at være ude, når solen skinner. I tirsdags var jeg ude at spise med Sam og inden spisning gik vi ned til vandet, for at nyde udsigten over til Manhattan. Restauranten lå i Greenpoint, Brooklyn, og et stenkast fra vandet, så selvfølgelig skulle vi ned at mærke suset fra Manhattan og ikke mindst den smukke udsigt over vandet og skylinen. Jeg havde en oversize og chunky strik på, som faktisk er gået hen og er blevet en favorit. Jeg er blevet så forelsket i farven. Den er sådan en hel klar grøn farve – meget smuk! Jeg har også erhvervet mig en grøn silkekjole i præcis samme nuance, og jeg tror det bliver det fineste sæt. Sam synes lidt jeg ligner et æble, når jeg har hele det grønne sæt på, haha! Men altså denne aften havde jeg en denim nederdel på til istedet. Jeg viser jer det fulde outfit en af de nærmeste dage, skal bare lige have redigeret resten af billederne.

Kan I have en skøn weekend!

Translation: 

Happy weekend everyone! What are you doing the next few days? Are you perhaps enjoying the summer and sunshine with a barbecue in the garden, or taking a trip to the beach? Are you enjoying your summer vacation and days at a slower pace? I would love that right about now, but I might take off later this summer. No matter what, can you do anything else but to love this time of year?

What an absolute wonderful time we have in New York at the moment. As the title describes, this time feels like an infinite row of long warm summer nights, which emerges into mornings and days where the sun shines. It is balm for the mind and soul. I love summer and have always been a summer girl. It gives me energy and I just love to be outside when the sun is shining. On Tuesday I went out to eat with Sam and before dinner we went down to the water to enjoy the view of Manhattan. The restaurant was located in Greenpoint, Brooklyn, just a stone throw from the water, so of course we had to check out the beautiful view of the water and the skyline. I had an oversize and chunky knit on, which has actually become a favorite of mine. I’m so in love with the color. It’s such a bright green hue – very beautiful! I have also acquired a green silk dress in exactly the same shade, and I think it will be the coolest set. Sam thinks I look like an apple, when I’m wearing the green set, haha! But this evening, I styled the knit with a denim skirt instead. I’ll show you the full outfit one of the next few days, I just have to edit the rest of the photos.

Have an amazing weekend!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *