What to do in NYC in July

The Hamptons

(English translation below)

Har man sagt juli i USA, må man også sige 4th of July, som netop lige har været. Festfyrværkeri over East River, drinks og barbecue, det er ægte 4th of July for mig. Det er en fin oplevelse og befinder man sig i New York City på denne tid af året, er det klart en oplevelse, som man skal tage med. Ellers er der tusinde af andre ting man kan tage sig til i NYC i juli måned, og her er et par idéer..

Sommeren er på sit højeste i NYC på denne tid af året og byen er varmere end varm, derfor er der også mange som tager ud af byen til de omkringliggende strande, for dem er der faktisk mange af i New York. Long Island har især mange skønne strande at byde på, og hvis I gerne vil køre lidt langt er The Hamptons virkelig et go to spot. Sidste weekend var jeg på stranden i Bridgehampton. En smuk del af The Hamptons med kæmpe villaer og et hyggeligt downtown med butikker og restauranter. Vi lå på stranden ved Sagaponack, her var sandet fint og hvidt, og vandet klart og rent. Det var en meget fin strandoplevelse, især fordi stranden var helt rolig og slet ikke overcrowded selvom det var lørdag. Der er omkring halvanden til to timers kørsel til The Hamptons, men det er altså køreturen værd. Lej en bil og eventuelt også et hus i nogle dage og oplev rigtig East Coast feriestemning! Hvis I ikke har lyst til at tage så langt væk fra byen, findes der nærtliggende strande som; Rockaway Beach og Coney Island Beach, her kan I komme til med subwayen.

En af de helt store musikfestivaler i NYC er Panorama Music Festival. Den løber af stablen den 27 juli til 29 juli i Randalls Island Park. Panorama er lidt østkystens svar på vestkystens Coachella, da begge festivaler er organiseret af Goldenvoice. Dette år er der endnu engang en lang række kunstnere, jeg godt kunne tænke mig at høre. Heriblandt The Weekend, Migos, Dua Lipa, Jhené Aiko, Gucci Mane, Janet Jackson og The Killers. Listen er lang, haha!  Læs mere om Panorama lige her!

Et virkelig hyggeligt koncept som New York City’s parker tilbyder hver sommer, er gratis film under åben himmel! Der er storskærme sat op over flere af New Yorks parker og dagene variere for visning af film. Parker som Bryant Park, Carroll Park og Prospekt Park viser gode gamle klassikere over i nyere film. Tag et tæppe med, drikkevarer, snacks og nyd en film i det grønne græs. Så hyggeligt! I kan se kalenderen over filmvisninger her! Rigtig god fornøjelse!

Translation: 

When I say July in The United States, I have to mention 4th of July, which was just a little bit ago. Fireworks over the East River, drinks and barbecue, that is real 4th of July for me. It is a cool experience if you are in New York City this time of year. Totally an experience that you should take part in. Otherwise, there are thousands of other things one can do in NYC in July, and here are a few ideas..

Summer is at its highest in NYC at this time of year, and the city is hotter than hot. Therefore a lot of people leave the city to go to many of the beaches surrounding New York. Long Island has particularly a lot of beautiful beaches, and if you don’t mind travelling a bit The Hamptons is a really go to spot. Last weekend I was at the beach in Bridgehampton. A beautiful part of The Hamptons with huge houses and a cozy downtown with shops and restaurants. We laid on the beach in Sagaponack, the sand was fine and white, and the water clear and clean. It was a very nice beach experience, especially because the beach was quite quiet and not overcrowded at all, even though it was Saturday. The Hamptons is about one and a half to two hours drive away, but it is so worth the drive. Rent a car and possibly also a house for a few days, and discover the real East Coast summer holiday mood! If you do not want to go as far away from the city, there are nearby beaches such as; Rockaway Beach and Coney Island Beach, here you can get to on the subway.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *