Endless Summer Nights 2.0

KNIT SWEATERMango, DENIM SKIRTTOPSHOP, BOOTSOld

(English translation below)

Hej allesammen! Har I haft en dejlig weekend? Jeg selv har haft den bedste af slagsen, sådan helt stille og rolig uden for mange planer. Det trængte jeg til efter en del gå i byen og festivitas i de tidligere weekender, haha! Fredag var sådan en god dag med arbejde til kl. 15, og så mødtes jeg med Sam og spiste frokost efterfølgede. Det mindede egentlig meget om sidste fredag. Dog mødtes vi i Soho denne gang, for her var nemlig en restaurant og kombineret blomster- og livsstilsbutik, jeg har ville besøge et godt stykke tid. Jeg har taget en hel del billeder af stedet, så det tænker jeg at dele med jer i et indlæg snarest. En af de ting jeg holder af ved New York, er at brands, er mega gode til at skabe oplevelser i deres butikker og restauranter. Det er ikke blot at købe tøj, skønhedprodukter eller at nyde et måltid – nej, det er tænkt over sagerne. Som f.eks. hvordan det bestilles, indpakning, dufte, musik, små ekstra gaver eller steder med mulighed for at købe servicet man spiser af. Multifunktionelle spots med plads til indkøb, spisning og det at opleve. Det er små universer, som gør det til en mindeværdi oplevelse, og at jeg har ekstra lyst til at komme igen. Stedet her var fransk og retterne sindssygt gode og friske, omend noget små. Og så er de der franskmænd, altså gode til at lave desserter og kager, manner det var godt. Nå, men lad mig fortælle mere om stedet, som hedder La Mercerie, i et seperat indlæg.

Outfittet I fik et lille sneak peek af tidligere på ugen, og i særdeleshed den grønne strik, har været en kæmpe favorit hos mig denne sommer. Jeg har den på indenfor på kontoret, når aircondition kører på max og jeg fryser, haha! Kontorer i New York bliver, om sommeren, transformeret til frysebokse og det er mig stadig en gåde, at det skal være så koldt indendøre. Ellers har jeg strikken på ved aftentid, for om dagen, er det slet og ret for varmt at have den på. Jeg har desuden genvundet glæden ved disse cut-out boots, som jeg har købt for mange år tilbage. Hvor de er købt husker jeg ikke, men en eller en web shop er jeg sikker på. Ihvertfald elsker jeg, at genopdage gamle skatte i garderoben og at begynde at genbruge dem på ny. Og se så lige solnedgangen fra den smukke sommeraften i Brooklyn. Himlen lyste op i gul, orange og røde toner og temperaturen var perfekt. Jeg formår aldrig helt at fange en solnedgangs skønhed på mine billeder. Det er som om den er smukkere i virkeligheden og sådan skal det bare være. Visse ting i livet skal opleves live, som til eksempel solnedgange, giver I mig ikke ret?

Translation: 

Hello everyone! Did you have a nice weekend? I had the best weekend, nice and quiet, without too many plans. I needed that after the past couple of weekends being filled with going out and partying, haha! Friday was such a good day with work until 3 pm and then meeting Sam for a late lunch. It actually reminded me a lot about last Friday. However this Friday we met in Soho instead, because I wanted to visit a restaurant and combined flower and lifestyle boutique, I have been wanting to visit for a good while now. I’ve taken quite a few pictures from the spot, so I want to share the place with you guys in a post soon. One of the things I love about New York, is that brands, are very good at creating experiences in their shops and restaurants. It is not just buying clothes, beauty products or to enjoy a meal – no, they have put more thought into it. As for example, how the product is ordered, the packaging, fragrances, music, small extra gifts, or restaurants with the option to buy the dishes you eat from. Multifunctional spots with space for shopping, dining and experiencing. These are small universes, which makes it a commemorative experience, and places that I have extra desire to come back to again. The place we were at was French and the courses insanely good and fresh, though rather small. And the French, are so good at making desserts and cakes, boy it was good. Well, I’ll tell you much more about the spot, which is called La Mercerie, in a separate post.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *