SoHo Strolls, florals & a pearl bag

TOP & SKIRTGANNI, BAGSECOND HAND, BOOTS ZARA

(English translation below)

Hej med jer! Jeg håber I har haft en dejlig weekend! Hvad har I brugt jeres tid på? Afslapning, fest og farver, eller måske praktiske gøremål? Jeg har brugt tiden på at spise ude med min kæreste, ordne en masse praktiske ting, arbejdet og gjort rent. Måske ikke den mest interessante weekend, men jeg har så meget at give mig til for tiden. Der er mange mål jeg gerne vil nå og det kommer jo kun, hvis jeg arbejder for det. Sam arbejder også de fleste weekender for tiden, så det passer faktisk mere end perfekt, at jeg også har fokus på arbejde. Desuden er det heldigvis også arbejde, som jeg synes er mega sjovt og kreativt.

Min sommer uniform i år, har været kjoler og gerne med print. Der har simpelthen været så mange pæne kjoler, på markedet, denne sommer. Sædvanligvis er jeg ikke den store kjole-pige, men jeg synes faktisk at jeg er begyndt at ændre mening. Der er noget så feminint over kjoler, og når jeg styler dem med et par grove støvler og smykker, giver det en fin kontrast og bliver mere mig. Og så er der den der perle taske! Altså, sjældent har jeg fået så mange kommentarer omkring en taske, når jeg går på gaden eller er sammen med venner. Amerikanere er generelt set virkelig gode til det med komplimenter, selv til fremmede. De er ikke blege for at komplimentere, og det synes jeg er så fedt. Ihvertfald er jeg så glad for tasken, og jeg tror, den bliver en favorit mange år frem.

En af mine yndlings beskæftigelser, i New York City, er at gå turer i SoHo, som jeg har nævnt tidligere. Her er så pænt og jeg elsker at shoppe i de mange små butikker i sidegaderne, og naturligvis besøge de mange highstreet butikker på Broadway. Denne bydel har alt, når det kommer til shopping, arkitektur og trendy caféer. Jeg er også begyndt at udforske mere omkring 5th Ave i midtown, hvor mit arbejder ligger. Her er mange skønne butikker, selvom jeg synes stemningen er lidt en anden og mere fortravlet. Jeg tror det er sikkert at sige, at SoHo nok altid vil være favoritten, når det kommer til shopping. Området kan bare noget særligt!

Translation: 

Hi you guys! I hope you had a nice weekend! What have you been doing? Relaxation, partying, or perhaps practical chores? I have spent time on eating out with my boyfriend, fixing a lot of practical things, I’ve been working, and cleaned the apartment. Maybe not the most interesting weekend, but I have so much to do at the moment. There are many goals I want to achieve, and those goals will only be achieved if I work for it. Sam is also working most weekends for the time being, so it fits more than perfect, that I’m also focusing on work. Luckily it is work which I find fun and creative.
Share:

1 Comment

  1. August 5, 2018 / 6:21 pm

    Gorgeous look, I love this dress so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *