A Little Life Update

(English translation below)

Sommeren går på hæld og denne sommer har jeg haft travlt, men har også haft tid til gåture, at spise lækker mad og bare nyde sommer New York. For det her sted er nu noget ganske særligt om sommeren.

Jeg har haft travl på en god måde, især her den sidste månedstid, hvor jeg både har arbejdet på mit fuldtidsjob og et nyt freelance job. Det har bare været rigtig spændende, men der har været en del sene dage og arbejde i weekenden, hvilket jeg bestemt ikke har noget imod. I min karriere, bevæger jeg mig lidt mere over i creative directing og arbejder meget mere med fotografi og kreativ planlægning, end jeg har gjort tidligere. Jeg er faktisk ret glad for denne ændring, tidligere har jeg arbejdet som designer, hvilket jeg bestemt også elsker, men jeg havde lyst til forandring. Det bliver spændende, at se hvad alt det nye fører til og hvor jeg ender op, lige nu er jeg glad for at være travl og bare arbejde igennem. Dog skal der også være tid til April Seventeenth, som på mange måder er mit lille hjertebarn. Jeg vil enormt gerne udvikle min digitale platform og gøre bloggen her større, med masser af god content. Så det er klart planen, at have tid til også at lave indhold herinde. Husk også at I altid kan følge med over på instagram @pernillefrium. I kan følge med i mine stories og selvfølgelig i mit grid.

Jeg er vild med billedet oppe over. Et rigtig sommerfoto i en urban garden i NYC. Det er så fint og det perfekte grønne åndehul. Lige sådan et sted man har brug for, når man bor i en storby. Stedet skal jeg nok fortælle mere om i et snarligt indlæg, det kan jo være I får lyst til at se stedet, hvis I skal til New York. Og jo så kommer resten af outfittet også op, naturligvis. Hav en dejlig aften <3

Translation: 

We are almost at the end of the summer and this summer I have been busy, but also had time for walks, eating delicious food and just enjoy summer New York. Because this place is so special during the summer.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *