Urban Gardens & Pink Color Pops

T-SHIRTH&M, SLIP DRESSTOPSHOP, SNEAKERSNIKE, BAGhvisk, EARRINGShvisk

(English translation below)

Solen var ved at gå ned og himmelen lyste op i pink og rød-orange farver, for nogle uger tilbage i Williamsburg. En sommeraften, som var varm og fugtig, men meget smuk. Vi var gået en tur i haven, eller nærmere betegnet North Brooklyn Farms, som er en urban garden, i hjertet af Williamsburg. Jeg ville så gerne lige forevige den smukke have, mens den stadig var grøn, så det gjorde vi, Sam og jeg, en dag efter arbejde.

Translation: 

The Sun was about to go down and the sky lit up in pink and red-orange colors, a few weeks back in Williamsburg. A summer evening, which was warm and humid, but very beautiful. We had gone for a walk in the garden, or more specifically North Brooklyn Farms, which is an urban garden in the heart of Williamsburg. I would so like to perpetuate the beautiful garden on some pictures while it was still green, so we did, Sam and I, one day after work.

Denne her grønne plet er blevet en af mine absolut yndlingssteder i Brooklyn. Den er så meget mere hyggelig end de klassiske parker, der ligger rundt omkring i New York. Den minder mest af alt om en stor kolonihave, med grønsager og blomster side om side. Haven afholder middage og Farmers Market, hvor folk sælger grønsager, frugt og andre lækkerier. Og så er beliggenheden så ikonisk. Med udsigt til  East River, Williamsburg Bridge og den gamle sukker fabrik, Domino Sugar Refinery. Fabrikken skal faktisk snart gennemgå en omfattende renovation, og laves til kontorer og lejligheder. Der sker virkelig ting og sager i den del af Brooklyn i disse år.

Translation: 

This green spot has become one of my absolute favorite places in Brooklyn. It is so much cosier than the classic parks, which there are a lot of around New York. The garden reminds me of a large allotment garden, with vegetables and flowers side by side. The garden hosts dinners and Farmers Markets where people sell vegetables, fruit and other goodies. And the location is so iconic. Overlooking the East River, the Williamsburg Bridge and the old sugar factory, Domino Sugar Refinery. The factory is actually going through an extensive renovation, and will soon be turned into offices and apartments. Things are really happening in that part of Brooklyn these years.

I haven ligger det fineste drivhus i farverige pink, orange og lilla nuancer. Jeg drømmer lidt om at eje sådan et drivhus engang. Tænk sig at have et sted, hvor man kan gro grønsager eller bare et lunt sted, hvor man kan drikke en kop te om efteråret. Det ville da være hyggeligt. Drivhuset matchede mit outfit ganske fint. Jeg havde en pink silke kjole på, som jeg havde dresset ned til hverdag, med en t-shirt og sneakers. Faktisk en ret god måde at få brugt sådan en kjole på i hverdagen. Jeg elsker pink, som nok ikke kommer som en overraskelse, men denne her virkelig pang pink er bare ekstra smuk, i mine øjne.

Translation: 

The garden has the cutest greenhouse in colorful pink, orange, and purple shades. I dream a little bit about owning such a greenhouse at some point. Imagine having a place where you can grow vegetables, or just a warm place, where you can drink a cup of tea in the fall. It would be extremely cozy. The greenhouse matched my outfit quite nicely. I wore a pink silk dress, which I had dressed down for an everyday look, with a t-shirt and sneakers. Actually a pretty good way to use such a dress in the everyday life. I love pink, which probably does not come as a surprise, but this bold pink is just extra pretty, in my eyes.

Jeg havde accessories på fra bedste Hvisk, både tasken og øreringene er derfra. Den lyserøde taske, giver et lækkert color pop til et outfit, og så er stroppen en perfekt længde. Statement øreringene er virkelig unikke og jeg elsker, deres lange silhuet og flotte farver. Jeg har linket til begge dele øverst oppe i indlægget, hvis I skulle være interesserede.

Translation: 

I had accessories on from the accessories brand, Hvisk, both the bag and the earrings are from there. The pink bag, gives a gorgeous color pop to an outfit, and the strap has the perfect length. The statement earrings are really unique and I love their long silhouette and beautiful colors. I have linked to both items at the top of the post, if you’re interested.

Jeg elsker at skrive om steder i New York, som ikke lige er de gængse turistmål, men steder som jeg har tid til at udforske, fordi jeg har boet i New York så længe efterhånden. Noget af det bedste jeg ved, er at udforske de forskellige kvarterer, som byen har at byde på, og så falder jeg engang imellem over små perler som denne her have. Jeg kan varmt anbefale at besøge stedet, og medbring eventuelt frokost som kan nydes ved de forskellige borde og bænke. Der åbent tirsdag-søndag fra 11-20.00 og lukket mandage.

Adresse:

320 Kent Avenue (@ S. 4th Street)
Brooklyn, NY 11249

Translation: 

I love to write about places in New York, which are not just the mainstream tourist destinations, but places I have time to explore, because I have lived in New York for so long now. Some of the best things I know, is to explore the different neighborhoods that the city has to offer, and sometimes I find little gems like this urban garden. I highly recommend to visit this spot, and to bring lunch which can be enjoyed by the various tables and benches in the garden. It’s open Tuesday-Sunday from 11 am to 8.00 pm, and is closed on Mondays.
Location:
320 Kent Avenue (@ S. 4th Street)
Brooklyn, NY 11249
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *