One to Follow

Source and Instagram account: @mija_mija

(English translation below)

Hej allesammen! Glædelig tirsdag! Jeg tænkte at det efterhånden er ved at være noget tid siden at jeg har delt en One to Follow, så det er da oplagt, at jeg endnu engang viser jer en af mine favorit Instagram profiler.

Instagram er virkelig et af de steder, hvor jeg finder ekstremt meget inspiration indenfor mode, fotografi og grafisk opsætning. Netop det grafiske udtryk, er noget som denne uges instagrammer har fuldstændig styr. Mirjam Flatau som er kvinden bag instagram profilen Mija og bloggen af samme navn, har en utrolig fin æstetisk sans. Hun er stilsikker i hendes tøjvalg, som er minimalistisk og afslappet. Jeg er stor fan af hendes simple måde at sammensætte tøj og farver på. Hun har hang til mærker som Acne og Céline, ofte sammensat med et par sneakers eller ankel støvler. Mirjam er virkeligt et eksempel på at simpelt og minimalitisk, ikke behøver at være kedeligt, hun formår at gøre det super spændende. Hun elsker hatte og det er virkelig en fin del af hendes look, nærmest en slags signatur. Creative directing og fotografi, er en ting, hun virkelig har øje for og det ses tydeligt i hendes instagram grid, hvor hun leger med fonte, skrift og tager smukke fotos. Alt er gennemført; farvemæssigt, fotos, kompositioner og hendes minimalistiske stil og udtryk. Hun rejser ekstremt meget, så der er masser af inspiration at finde på rejsefronten også. Og så elsker hun vintage biler, som er en smuk visuel del af hendes instagram profil.

Hvis I ikke allerede følger Mija, kan jeg varmt anbefale jer at gøre det. Hendes profil er på alle måder visuelt tilfredsstillende og hun er så talentfuld.

Translation: 

Hi everyone! Happy Tuesday! I was thinking that it’s been a while since I have shared a One to Follow with you guys, so once again I’m gonna share one of my favorite Instagram profiles.

Instagram is really one of those places where I get so much inspiration within fashion, photography and graphic style. A strong graphic sense is something this week’s instagram darling is extremely great at. Mirjam Flatau is the woman behind the instagram profile Mija, and the blog of the same name. She has an incredibly fine sense of aesthetics, and her clothing style is minimalistic and casual. I’m a big fan of her simple way of putting colors and clothes together. She has a penchant for brands such as Acne and Céline, often styled with a pair of sneakers or ankle boots. Mirjam is truly an example of that simplicity and minimalism, doesn’t have to be boring, she makes it super interesting. She loves hats, and it really is a cool part of her look, almost like a form of signature style. Creative directing and photography, is one thing, she really has an eye for, and it is evident in her instagram grid, where she is playing with fonts and takes beautiful photos. Everything is implemented; colors, photos, compositions and her minimalistic style and expression. She travels a lot, so there is plenty of travel inspiration to be found as well. And also, she has a thing for vintage cars, which is a beautiful visual part of her instagram grid.
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *