My Fall Uniform

SWEATERACNE STUDIOS, JEANSMONKI, SNEAKERSNIKE, PEARL BAGVintage

(English translation below)

Ovenstående outfit er et rigtig klassisk efterårs look for mig. En Strik, gerne lidt oversize med en pæn pasform og spændende silhuet. Denne her fra Acne Studios er en af mine favoritter i garderoben. Jeg elsker mikset af farverne i garnet, og så passer den så smukt til lys denim. Derudover har jeg gerne et par højtaljede jeans og nogle sneakers eller ankelstøvler på til. Et virkelig simpelt look, men det virker hver gang og passer perfekt til det milde New York City efterår, hvor jeg ikke nødvendigvis behøver at have en jakke på. Jeg plejer at style outfittet med mine guldsmykker eller et par statement øreringe.

Det var sådan en smuk aften, da jeg havde dette outfit på. Dejligt lunt, og så lige før solen gik ned i den perfekte golden hour setting, skød Sam og jeg nogle billeder. Det er godt nok sjældent at jeg lige for timet den gyldne time, når jeg tager billeder, men den aften lykkedes det faktisk. Det lille vindue, hvor solen er på vej ned og skaber det smukkeste gyldne lys. En hver fotografs paradis, fordi billederne bare bliver det ekstra flotte. Det er nærmest umuligt at få dårlige billeder i et sådan lys.

På tale om efterårs uniform, så kunne jeg godt tænke mig, at tilføje en smuk blazer eller to til garderoben dette efterår, og måske også nogle lange kjoler, som jeg kan bruge i hverdagen og på kontoret. Blazeren må gerne være i silke eller uld. Jeg overvejer både den oversize slags med bredde skuldre, og en figursyet, der sidder til i taljen. Jeg vil gerne investere i nogle i en lækker kvalitet. Det er sådan et klassisk item, så hellere bruge lidt flere penge på det, så jeg kan beholde dem mange år frem. En anden ting jeg gerne vil føje til garderoben er en silke skjorte gerne i en nude farve – det synes jeg er så pænt og giver mange styling muligheder.

Hvordan ser jeres efterårs uniform ud?

Translation: 

The above outfit is really a classic fall look for me. A knit, a little oversize with a nice fit and interesting silhouette. This one from Acne Studios is one of my favorites in the wardrobe. I love the mix of colors in the yarn, and it fits so beautifully with light denim. With the sweater I like to wear a pair of high waisted jeans, and some sneakers or ankle boots. A really simple look, but it works every time and fits perfectly with the mild New York City fall weather, where I do not necessarily have to wear a jacket. I usually style this outfit with my gold jewelry or a pair of statement earrings.

It was such a beautiful evening when I had this outfit on. Just before the sun went down for that perfect golden hour setting, Sam and I shot some pictures. It rarely happens that I just actually time shooting photos, in the golden hour when I take pictures, but this evening we succeeded. The little window where the sun is on its way down, creates the most beautiful golden light. A photographer’s paradise, because the pictures just get that extra stunning. It’s almost impossible to take bad pictures in such a light.

Speaking of a fall uniform, I would like to add a beautiful blazer or two to my wardrobe this fall, and maybe some long dresses, that I can use in the office. I would love a silk or woolen blazer. I’m considering both the oversize kind with wider shoulders, and one that is tighter in the waist. I would like to invest in some of a good quality. It’s such a classic item, therefore I want to spend more money on it, so I can keep them for years to come. Another thing I would like to add to the closet is a silk shirt in a nude color – I think that’s so gorgeous and offers many styling options.

What does your fall uniform look like?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *