Flower Fields & A Purple Knit

(English translation below)

Glædelig weekend allesammen! Jeg håber I nyder den! New York er regnfuld og grå i dag, så jeg drømmer mig tilbage til denne dag i Stowe, Vermont. Naturen deroppe er noget så smuk. Vilde blomster marker, bjerge og træer så vidt øjet rækker. Jeg følte lidt at jeg var med i Sound of Music, haha! Det er balsam for sjælen at være sådan et sted. På mig havde jeg den smukkeste sweater, som min mor har strikket til mig. Den er virkelig så fin og i det blødeste uld. Jeg er meget imponeret over min mor og hendes evner indenfor strikning. I de hele taget er hun en god håndværker, når det kommer til at sy og strikke. Sådan en strik bliver bare så meget mere værd, når den hjemmelavet, synes jeg. Både i affektionsværdi og kvalitet. Måske jeg skal have strikken på i dag i det kølige vejr. Jeg skal hænge ud med Sam. Vi har ingen bestemte planer, men jeg skal ihvertfald have byttet et par sneakers til en anden størrelse og måske vi skulle være lidt kulturelle og tage på et museumsbesøg. I aften, tror jeg, at vi tager ud og spiser middag.

Hvad har I af planer for i dag og weekenden generelt? Afslapning, praktiske gøremål eller måske fest og farver? Hav den dejligste weekend!

Translation: 

Happy weekend everyone! I hope you’re enjoying it! New York is rainy and grey today, so I’m dreaming of this day in Stowe, Vermont. The nature up there is so beautiful. Wild flower fields, mountains and trees as far as the eye reaches. I felt like I was in the Sound of Music, haha! It is balm for the soul to be in such a place. I wore the most beautiful sweater that my mom has knitted for me. It’s really amazing and in the softest wool. I am very impressed with my mom and her skills in knitting. In general she is a good craftsman, when it comes to sewing and knitting. A knit like this is just worth so much more when it’s homemade, in my opinion. Both in terms of value and quality. Maybe I’ll wear the knit today in the cool weather. I’m going to hang out with Sam. We have no specific plans, but I definitely want to exchange a pair of sneakers to a different size, and maybe we should be a little cultural and visit a museum. To night I think we’ll go out for dinner. 

What are your plans for today and the weekend in general? Relaxation, practical chores or maybe some festivities? Have the most wonderful weekend!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *