One to Follow

Source and Instagram account: @femte.til.venstre

(English translation below)

Som I nok efterhånden ved er jeg en sucker for boligindretning, og derfor synes jeg også at denne One to Follow, skal dedikeres til en instagram profil, med fokus på bolig og interiør. Instagram kontoen femte.til.venstre er kreeret af et dansk par, som ejer den smukkeste lejlighed. Deres stil er minimalistisk og nordisk, men med et varmt og hyggeligt udtryk. Jeg er vild med deres designer møbler i træ, mikset med mønstrede gulvtæpper og pæne lamper. En af de fineste detaljer i lejligheden, synes jeg, er de smukke gamle staldvinduer, som adskiller gangen og soveværelset. Det giver et let og luftigt udtryk og så er lysindfaldet fantastisk. Lejlighedens mange vinduer, lader alle rummene være badet i det fineste lys, som er med til at gøre hjemmet helt enestående. Værelserne er lyse og hvidmalede, men det føles alligevel varmt, da der er farverige prints på væggene. I særdeleshed er jeg vild med billed væggen i gangen.

Denne her instagram profil er ekstremt inspirerende, så hvis I lige som jeg, er interesserede i boligindretning, er der masse inspiration at hente hos @femte.til.venstre.

Translation: 

As you probably already know, I am a sucker for interior design, and therefore I also think that this week’s One to Follow, should be dedicated to an instagram profile, with a focus on home decor. The Instagram account femte.til.venstre is created by a Danish couple, who owns the most beautiful apartment. Their style is minimalistic and Nordic, but with a warm and cozy feel. I love their designer furniture in wood, mixed with patterned rugs, and gorgeous lamps. One of the prettiest details of the home, I think, is the old barn windows, which separates the hallway and the bedroom. It gives a light and airy expression and the light is fantastic. In general all the windows in the apartment leaves all the rooms bathed in the finest light, which makes the home so unique. The rooms are bright and white painted, but it nevertheless feels warm, because of the colorful prints on the walls. In particular, I love the picture wall in the hallway.

This profile is extremely inspiring, so if you are just like me, and interested in interior design, there is a lot of inspiration to be found at @femte.til.venstre.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *